Biztosítás? Miért kapott ilyen papírt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tavaly áprilisban unokatestvéremtől meg vettem az autóját üzembentartóival. Ez 2019 áprilisában volt.
Ő le mondta a biztosítást és én is fizetem tisztességesen 3 havonta de most kapott egy ilyen végrehajtási papírt. De előtte semmi csekket vagy felszólítást. Neki a magyar postánál volt biztosítva nekem pedig a K&H banknál ha ez számít valamit.
2020. jan. 8. 14:12
1/5 anonim válasza:
a követelési papírban részletesen le van írva, hogy miről van szó
2/5 anonim válasza:
" de most kapott egy ilyen végrehajtási papírt"
Nekünk honnan kéne tudnunk, hogy mi van a levélben?
Az sem biztos, hogy köze van az üzembentartóhoz. (lehet hogy valaminek a fedezete volt az autó)
4/5 anonim válasza:
Azért szólok, hogy nem vetted meg a kocsit. A végrehajtó le fogja foglalni. Pénzecskéd meg pápá
5/5 anonim válasza:
Le fogják foglalni az autót.
ezért sem veszünk semmit üzembentartóival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!