Hátulról bele mentek a kocsimba a piros lámpánál! A Látható kár nem nagy de szerintem nagyot kapott! Mire lehet számítani?
Állt nővérem a sorban a kocsimmal egy lámpánál és egy hölgy hátulról fékezés nélkül bele hajtott!
A kocsin nem látszik sok minden viszont az üzemanyag nem folyik bele a tartályba a rendszám világítás és a hátsó ablaktörlő se megy plusz ki gyulladt a légzsák lámpa! A másikfél el ismerte a hibáját és személyi sérülés nem történt!
Kék-sárga papír meg van várom a kárszakértőt! Mire számíthatok? Ami nem látszik kivülről azt nekem jeleznem kell amikor nézi a kocsit?(individual e46 ról lenne szó)
El ne magyarazd nar egy karszakertőnek hogy mit kell nézzen...
Majd kimegy,lefenykepezi jegyzokonyvet ir stb stb....aztan majd mondjak mennyit allapitottak meg!
Ha valami nem kerül rögzítésre a kárszakértői jegyzőkönyvben, arra kicsi az esély, hogy kártérítést kapsz.
Szerintem nyugodtan elmondhatod neki az észrevételeidet.Legföljebb majd azt mondja, hogy emiatt lesz még egy kárszemle a szervizben is.
Emlékeim szerint - bár régen volt, nem is ekkora kár, mert még több, mint 100 km-t autóztunk autópályán - még rá is kérdezett a tapasztalataimra.
Marcello Gandini, ha csöndben maradtál volna!
Miért ne mondhatná el a kárszakértőnek, mit látott, tapasztalt? Az is csak ember, s nem biztos, hogy mindent észre vesz.
S van, ami egy helyben álló autónál szemmel nem is érzékelhető.
Mindenképpen mond el. Amit nem vehet figyelembe, azt úgy sem fogja felvenni. Jó, ha tud mindenről, mert később már nem nagyon tudnál mit tenni.
Hasonlóképpen jártam én is egy Ignis-szel. Nem tűnt vészesnek, de végül 360 ezer forintot állapítottak meg. Nálam fordított volt a helyzet, azaz olyan dolgokat mutatott sérültnek, amiket magamtól nem vettem volna észre.
Viszont a korábbi sérülések miatt csökkentett is.
Azért a kárszakértők is sokfélék és jellemzően kapkodnak.
Én szóltam a motorom felmérésénél (elém kanyarodott egy autó, beleálltam az elejébe), hogy ne csak a futóművet meg a kormányt nézze át, mert leszakadt a tank rögzítőfüle is meg a kipuf könyök is máshogy volt hajlítva gyárilag.
Ott kell vele lenni, figyelni kell mit fotóz és mit vesz / nem vesz észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!