Írnátok elegáns formatervű utánfutókat, vagy mini lakókocsikat? Melyeket szebb autók mögé is lehet akasztani, anélkül, hogy befolyásolnák az összképet? Nekem lenne fontos, szeretem a szép (az összeillő) dolgokat.
Figyelt kérdés
2020. jan. 22. 11:00
11/17 A kérdező kommentje:
2020. jan. 22. 14:27
12/17 A kérdező kommentje:
2020. jan. 22. 14:33
13/17 D. Brasco válasza:
Ezek mind motorszallito utanfutok amiket linkeltel....de aruld már el milyen "luxusautód" van aminek te utána akarsz kötni valamit meg abban milyen "cuccokat" akarsz szallitani?
14/17 A kérdező kommentje:
De ha ilyesmi utánfutóra van szükségünk, akkor csak ezekhez hasonló jöhet szóba.
Komolyan számít ez? Azon az oldalon, ahol a sok hazug disznó mindent felnagyító unott "ember" miatt már senkinek nem hisz el senkinek semmit?
2020. jan. 22. 16:15
15/17 anonim válasza:
biztos a kutyáját, legutóbb amiatt nyígott itt!!:)
16/17 A kérdező kommentje:
Halaim vannak.
2020. jan. 26. 14:08
17/17 QQRIQ20 válasza:
Üdv! Szerencsére hazánkban rengeteg olyan cég van, ami utánfutókat gyárt. Ők az egyéni igényeket is kielégítik. Talán érdemes velük beszélni. Illetve nagy divat az is, hogy autók hátsó részéből készítenek utánfutót. Mármint egy kettévágott autó hátuljából. Ez költséges eljárás, illetve nem tudom, hogy mennyire lehet lepapírozni. De a te esetedben az esztétika úgyis felülírja az észszerűséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!