Írnátok elegáns formatervű utánfutókat, vagy mini lakókocsikat? Melyeket szebb autók mögé is lehet akasztani, anélkül, hogy befolyásolnák az összképet? Nekem lenne fontos, szeretem a szép (az összeillő) dolgokat.
El nem tudom képzelni,hogy egy funkcionális cél eszköz mint mondjuk egy utánfutó,hogy lehet " elegáns formatervű" .....tekintve hogy tervezésénél kb ez az utolsó szempont!
De ha annyira szépet akarsz akkor gyártass egyet a sajat elkepzeleseid szerint
Hármaska: direkt az ilyen mindennemű ok nélkül, teljességgel alaptalanul, össze-vissza beszélő, logikátlanul kötekedő alakoknak írtam a kérdés végére azt, ami egyenesen kiszúrja a szemedet.
Már ha figyelembe vennéd ami az orrod előtt félkövér betűkkel vastagon ott áll.
Nem ismétlem el újra.
Az alig 22 százalékosnak meg: igenis legyen olyan utánfutó (hiába "céleszköz"), ami nem holmi darab hideg fémdoboz kinézetű!! Azt szeretem, hogy a dolgok összeillenek, és utálom, ha nincs meg a harmónia!
Ha te/ti nem tudsz/tudtok ilyenekről, nem kell válaszolni - hisz nem is tudsz!
Majd ír olyan, aki látott már szép formatervű "céleszköz-fémdobozt", ennyire egyszerű!
Négyes: igen, az valóban szép (látjátok, így is lehet válaszolni) csak túl magas.
Alacsonyabbra van szükségem (és rövidre), mint egy utánfutó, de ne ronda formatervű (vagy inkább formatervezetlen) legyen.
Mocskosul remélem, hogy van ilyen!
Ezek jók lennének, de így is elég magasak.
Harmonikus, elegáns formatervű (ami illik egy elegáns, csinos luxusautóhoz) utánfutó doboz lenne a legjobb választás (hiszen az nem csak rövid, de alacsony is) a holmiaink szállítására.
Melyek ezek? Neten sajnos eddig nem találtam. :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!