Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha xv 535 virago vagy...

Son4of7God kérdése:

Yamaha xv 535 virago vagy Suzuki ls 650 savage?

Figyelt kérdés

Amit látható ez a két motor között gondolkodom hogy melyiket vegyem első Saját motornak. Valahogy a virago felé húz a szivem, de a Suzuki még alacsonyabb ülésű és így nem kell előre dőlni. Az ár igazából nem nagyon számít, megkerestem rá a pénzt (bőven).

Tapasztalatokat és véleményeket várnék. Biztos akad egy-két motros itt. :)

2020. jan. 21. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek helyett? Vagy miért ez a kategória?
2020. jan. 21. 20:08
 2/5 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
100%

Próbáld ki mindkettőt...

Én minimálista vagyok hengerszambam..

De itt a virago a nyerő számomra

Kardán, sok van belőle, hosszabb utakon talan jobb mint az egyhengeres

2020. jan. 21. 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen korn már az állapot számít a legjobban, attól függ, hogy melyiket fogod jobban élvezni. Annyi valóban hozzá tartozik, hogx 1 henger idő után zsibbasztó. Nekem Suzuki XF650 volt a 2. motorom, kb 2 óra után elzsibbadt kezem-lábam-seggem. Amióta 2 hengeresem van, nincs ilyen probléma (sorkettes).
2020. jan. 21. 22:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
LS Suzukim van, de a Viragot is ismerem. A Suzuki masszívabb, nyersebb. Rázkódik, vibrál, férfiasabb. A Yamaha kifinomultabb, lágyabb, nőies inkább. A Yamaha egy doxa óra, a Suzuki meg gőzkalapács. S. Bölcsőváza masszívabb, egy henger kevesebb probléma, több a köbcenti, erő, és szerintem szebb is.
2020. jan. 21. 23:09
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nagy ember vagyok de még mindig van hova fejlődnöm és nem vagyok egy gyenge rinyálós.

Majd kipróbálom mind a kettőt és meglátom, az se kizárt hogy nem veszem meg mind2 fajtát. :)

2020. jan. 22. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!