Régi Swift 68Le vagy 84Le?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretnék 2000-2003as "régi" swiftet venni, viszont a nagyobbik 1.3 84lóerős motorból viszonylag kevés van eladó,a kissebbik 68lóerősből már van bőven.A kérdésem az mennyivel érezhető erősebbnek,gyorsabbnak,dinamikusabbnak az erősebb motor. Megéri egyáltalán vadászni rá, vagy vegyem inkább meg a kissebbiket?2020. jan. 21. 16:25
11/14 A kérdező kommentje:
Igen ez az 500már nem az "olcsó munkás" kategóriába helyezi nálam :D Az 1.6os sedanon is gondolkoztam csak,hogy az nekem picit hosszúnak tűnik nem adja azt a compact érzést .
2020. jan. 21. 21:15
12/14 anonim válasza:
a sedan az 5 ajtóshoz képest luxus limuzin:)
13/14 anonim válasza:
Igen, én is a sedanra szavaznék. Sokkal komfortosabb, autósabb a 3 vagy 5 ajtóshoz képest. A 3 ajtos nagyon pici, nem praktikus. Egyébként régebben volt ilyen swiftem minden motorral, csak 1.6 - hoz nem volt szerencsém. Még gti - m is volt.Az 1.0 egy vicc kategória. A 16 V - már elég erős a dinamikus autózáshoz, de takarékos is. Városban 5litert kilehet hozni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!