Régi Swift 68Le vagy 84Le?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretnék 2000-2003as "régi" swiftet venni, viszont a nagyobbik 1.3 84lóerős motorból viszonylag kevés van eladó,a kissebbik 68lóerősből már van bőven.A kérdésem az mennyivel érezhető erősebbnek,gyorsabbnak,dinamikusabbnak az erősebb motor. Megéri egyáltalán vadászni rá, vagy vegyem inkább meg a kissebbiket?2020. jan. 21. 16:25
1/14 Tomcatters. válasza:
Szerintem, tuti van érezhető külömbség. Könnyű kasztni...stb Van pár élethelyzet, amikor életet menthet a plusz le....
2/14 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam :D Sajnos még sose vezettem egyik motorral szerelt autót se. Talán majd jön valaki akinek volt szerencséje mindkettőhöz és leírja mit gondol.
2020. jan. 21. 16:35
3/14 anonim válasza:
Vezettem minden típust kivétel a gti. Az ezres az nagyon gyenge. 1.3 8v azaz a 68 lovas jól megy, főleg 1-2 fővel, de pl 90 nél ha előzöl jobb visszaváltani 4.be bár ez a 16v is igaz. Észrevehetően fürgébb viszont. Ha veszel azt jobban ajánlom. Bár ha nincs viszonyítási alapod akkor a 8v ben sem csalódsz. Nem egy dragszter egyik sem, de dinamikusan lehet vele menni (könnyű). Nekem motor/futómű és rozsda terén csakis pozitív tapasztalatom van velük kapcsolatban. Viszont ne balesetezz vele!
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a felvilágosítást ,igen erről már kioktattak csak ne legyen rozsdás és ne ütközz :D. Akkor úgy gondolom megéri vadászni azokokat a 16 szelepeseket még ha kevés is van eladó belőlük :/
2020. jan. 21. 17:11
5/14 anonim válasza:
Sokkal jobb a 16V. Azért van belőle kevesebb, mert 2002-2003 között gyártották, ezzel a motorral futatták ki a piacról. Kevesebbet is fogyaszt, jobban is megy. Kihívás lesz találni olyan példányt ami nem lesz szétrohadva.
6/14 anonim válasza:
Arról nem beszélve, hogy a 16 szelepesek esetében nem kell félni a dugattyútöréstől, a 8 szelepesek ritka, de előforduló hibája ez.
7/14 A kérdező kommentje:
Most találtam egy 1.3as 84 lovast ,de félmillió forintért :D ez reális ár egy swiftért?
2020. jan. 21. 20:28
8/14 anonim válasza:
Ha nagyon tip top állapotban van.
9/14 anonim válasza:
Akkor sem adnék egy régi Swift-ért fél misit, ha öreg bácsi bevásárlókocsinak használta és 50ezer km. lenne csak benne.Amúgy ezeknek a km órája 100ezernél nullázódik, így soha nem fogod megtudni mennyi van benne. Bár ezeknél lényegtelen is. 500 ezerért már van komolyabb autó is. Pl. Ignis, baleno, liana
A régi Swift 2 előnye van. Egyszerű mint a faék, ezért megbízható is és olcsón megkapod. Na az 5 kiló minden csak nem olcsó....
10/14 anonim válasza:
az 1.6 16V sedant vedd
az 93 lóerős
És amugy a motortól függetlenül, inkább azt nézd hogy extrásat vegyél.
Olyat amiben van szervókormány elektromos ablak, estleg klima(mert hogy vannak klimásak is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!