Ti milyen fordulatszámnál szoktatok váltani? Milyen típusú autó és dízeles vagy benzines?
Városban 1.7 körül.
Kint meg ahogy a forgalom ki adja ( vagy ha sietek akkor jobban porgetem ha elerte az uzemi hofokot)
1.6 benzin
- Ti milyen fordulatszámnál szoktatok váltani?
- 3000-7500
- Milyen típusú autó és dízeles vagy benzines?
- Mazda MX-5 NA
- dízeles vagy benzines?
- Na szerinted?
Teljesen forgalmi helyzet és terepviszony függő.
Kényelmes gyorsításnál 2500, ha menni kell akkor 4500, ha nincs mód felkapcsolni mert be kell fejezni az előzést, akár 6500.
Hogy a váltás után olyan fordulatszámon legyen a motor, hogy ne pörögjön feleslegesen sokat és ne is szenvedjen alacsony fordulaton.
Mivel van, hogy naponta 4-5 féle autót vezetek nem tudom fejből, hogy melyiknél mekkora fordulaton szoktam váltogatni.
Szia pityuka:)
nekem egy m5 bömbölő van
városban mikor pirostól pirosig megyek nem váltogatok ez még régebbi kéziváltós.
De az üvöltő hang ott van.
falunk kívül odalógatom a zabot a lovak elé ilyenkor megugranak a kaja reményében.
ált előzésnél 200 nál elveszem a lábam.
autópályán mikor külsőben megyek mert épp a modern kor digitális kütyüjein intézem az üzleti dolgaim és a belsőben mellém sorol egy suzukis benéz azt keményen mintha jól menne a kis 1.3 rizs kapszula megnyomja azt tíz másodperc alatt elgyorsul egy fél kocsi távolságot ilyenkor kicsit megpiszkálom a váltót harmadikba sunyin visszarakom persze a hangjelzés nem marad el index nem kell tudja a kis szappantartó mi lesz
itt is elveszem a lábam már kétszáznál.
persze mindezt német autópályán írom nem magyarban itthon csak szigorúan 130megyek én is és indexelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!