Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A kettő közül melyiket választ...

A kettő közül melyiket választanád?

Figyelt kérdés

1. Ford Mondeo MK2 2.0 Ghia 2000 kb. 1.400-1.600€-ért, vagy

2. Mercedes-Benz C200 Kompressor 2004 1780€-ért?

Melyiket és miért?

2020. jan. 19. 23:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A fordról nincsenek tapasztalataim, de pont most szabadultam meg egy húsz éves mercitől (pont 15 éves volt, mikor hozzám került). A merci mert az merci dologgal abszolút nem értek egyet, minden baja volt már az enyémnek is, a rohadástól az elektromos hibákon át egészen odáig, hogy néha már kétszer kellett indítanom, mert három hengerezett elsőre. Szóval ilyen öreg autónál szerintem már nem számít, hogy merci vagy nem.
2020. jan. 27. 10:48
 12/12 anonim válasza:

Én mint Merci rajongó, amellett döntenék.

DE!

Ez az évjárat nagyon szeret rozsdásodni!

Nekem sikerült kifogni 2 éve egy C180 2003-as elég jó állapotút, amit még pont időben le tudtam kezelni.

Az ajtó alja (mind a négy) rohad! Ha nem is látszik, ott van!

Az alsó éle, a díszléc alatt megkezdi, majd szépen kúszik a rozsda felfelé. A díszléc kuka, ajtó alja javítás.

Az alváz felületi rozsdákkal tele, úgy mint a lengőkarok is. Ide kellő tisztítás és alvázvédelem.

Ezekre a költségekre, javításokra feltétlen számíts, mert ha halasztod, csak rontasz a helyzeten és később majd mégtöbbe kerül. Persze ha hosszabb távon meg is szeretnéd tartani.

Nekem, mivel sikerült egy első tulajos, valóban idős házaspártól kifogni, a javítás csupán 85 ezerbe állt meg.

De nekem alapból többe került a Merci. Regadóval, átírással, ..., őssz 1 400 000Ft volt.

Majd 3 hónap múlva még egy műszaki is kellett.

Egy használt autónál mindíg kel plusz költségekre számítani.

2020. febr. 20. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!