A kettő közül melyiket választanád?
Figyelt kérdés
1. Ford Mondeo MK2 2.0 Ghia 2000 kb. 1.400-1.600€-ért, vagy
2. Mercedes-Benz C200 Kompressor 2004 1780€-ért?
Melyiket és miért?
2020. jan. 19. 23:06
1/12 anonim válasza:
Én a Fordot, mert ilyenben nőttem fel kb (Mk 1 kombi) :) Sok jó emlék fűz hozzá, illetve emlékeim szerint megbízható autó volt. Igaz, hogy kb 4 éves korától volt nálunk kb 14 éves koráig, és azért adtuk el, mert már kezdett öregedni.
2/12 anonim válasza:
Amelyik jobb állapotú. Ha az állapotuk azonos akkor a Mercit, azért mert Merci és mert fiatalabb.
3/12 anonim válasza:
Merci, ilyenben szereztem meg az első barátnőmet, kényelmes a hátsó üléssor. (Nem a csillag miatt)
4/12 A kérdező kommentje:
#1 Az én szívem is közel hozzá, mert a legtöbb ismerősömnek ilyen autója volt (többek közt a szüleimnek is), és most, hogy megvan a jogsi, már ideje lenne magamnak tudni egyet 😄
2020. jan. 19. 23:43
5/12 anonim válasza:
Az egyik 16, a másik 20 éves autó, már nagyon állapot függő melyiket érdemes megvenni, még az is lehet, hogy a kettő közül egyiket sem.
6/12 anonim válasza:
Ford, imádom a Fordokat. Nekem egy Fiesta van, régi , de annyira jó a futóműve a többi autónkhoz képest.
7/12 anonim válasza:
2-essel értek egyet.
Volt mercim is, fordom is, a kettö közül maradnék a merci mellett.
8/12 anonim válasza:
Ha ennél jobbat nem találsz, akkor Merci, de igazán egyiket sem.
9/12 anonim válasza:
Merci 600 ezerért felejtős hacsak nincs még kétszer annyi tartalékban javításra
10/12 D. Brasco válasza:
Ez a fajta c osztaly eleve felejtos foleg ennyinpenzert!A forsot nem vagom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!