Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » E10-es benzin. Mi az igazság?

E10-es benzin. Mi az igazság?

Figyelt kérdés
2020. jan. 19. 16:29
 1/8 anonim válasza:
49%
Pontosan
2020. jan. 19. 16:33
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
10% a bioetanoltartalma
2020. jan. 19. 16:33
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Az igazság odaát van.
2020. jan. 19. 16:36
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Én ma tankoltam e10-et fájt,de olcsóbb mint a 100-as.
2020. jan. 19. 16:43
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
Nincs igazság .
2020. jan. 19. 16:56
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Túl van lihegve ez az egész. Nekem sem új autóm van, sőt 20 éves autót használok. Én emiatt nem fogok 100 as meg akármilyen extra, prémium csúcsszuper üzemanyagot használni drágábban. Ami nekem az eddigi tapasztalatom vele az az hogy semmi baja az autómnak. Indulni indul, megy, működik. Igaz hogy a gyorsítás kicsit lomhább de nem veszem észre annyira mint a régebbi szabványnál. Nekem ismerős aki ért is ezekhez annyit mondott hogy ne tároljam hónapokig a tankban hanem használjam el. Mivel én 2 havonta tankolok csak de akkor tele nyomom az autót és ennyi,arra mondta ismerős hogy ezt felejtsem el. Tankoljak kb annyit amit 1 hónap alatt biztosan elhasználok és nem esz gond. Ha hosszú útra megyek arra ott a dízel autónk ami eleve ha kell 7 személyes, ha kell 5 személyes de nagy a csomagtér. Azt anno azért is vettem mert szükségünk volt ilyen autóra, plusz én nyáron 2-3 hetente elmegyek horgászni 2 napra akkor ugye abban alszom, abba vannak a cuccaim stb.. és eleve messzire megyek tehát akkor ki is van használva. Városi szaladgálásra meg bőven elég a 20 éves benzines F Astrám. Az az autó fél éve volt műszakin, jó állapotban is van, mondták is hogy az még sokáig autó marad ha vigyázunk rá. Igaz hogy már nem hibátlande én úgy vagyok vele ameddig nem lesz nagy baja és érdemes még rákölteni addig használom is. Ez az E10 csak a média által felfújt dolog, meg alapból úgy vagyok vele ha az autó tönkremegy amit kétlek akkor megy a bontóba úgy is. Másik városi autót meg akkor veszünk ha az F Astra végérvényesen megadja magát. Barátnőm többnyire biciklivel meg motorral jár helyekre. Ha az autó bedöglik akkor még mindig ott a dízelem ami addig jó lesz ameddig nem lesz másik szaladgálós autó.
2020. jan. 19. 16:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az igazság hogy az E10 pusztítja az agysejteket az országban.
2020. jan. 19. 17:26
 8/8 anonim ***** válasza:
49%
Az E10 nem 100-as.
2020. jan. 19. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!