Tegnapi nap folyamán cseréltettem olajat, viszont nem ütötték ki a sercice visszaszámlálót, így még mindig írja. Én itthon hogy tudom kiütni a kocsiból ezt, valamint hogy újra 10. 000kmről számláljon vissza?
Figyelt kérdés
2020. jan. 19. 13:16
1/8 anonim válasza:
Sokat segítene az autó tipusa is... Bár ha semmilyen eszközöd nincs, akkor te otthon nem törlöd/nullázod.
2/8 anonim válasza:
Még véletlenül se áruld el az autó típusát, nehogy valaki tudjon segíteni.
Egyébként a legegyszerűbb ha visszagurulsz a szervizbe és ott megcsináltatod velük.
3/8 anonim válasza:
Visszavinném ha lehet , de 8,5 - 9 ezertől cserelném az biztosabb .
4/8 anonim válasza:
A kezelési útmutatóba benne kell lenni.
Az enyémbe levan írva.
5/8 Beviz Elek válasza:
Nincs egy univerzális trükk az összes autóra. Ha a tiéden meg lehet csinálni valamilyen gombkombinációkkal, akkor fent lesz youtube-on.
Autó pontos típusa(+motorkód)+service reset
6/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat! Lemaradt! Audi a3 8l (2000)
2020. jan. 19. 14:25
7/8 anonim válasza:
YouTube-on beírod és kiadja.
Fejből már nem emlékszem, ennél a típusnál hogyan kell, de gyújtás ráadás, számláló nullázás és hasonlók kombinációjával kell valahogy
8/8 anonim válasza:
Ezeken az autókon nagyon könnyű, ha nem lenne arra a típusra akkor beteheted hogy Seat, Škoda, VW...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!