Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Azt mennyire lehetne csinálni,...

Skynet2042 kérdése:

Azt mennyire lehetne csinálni, hogy random külföldön eladó autókat kezdek el hirdetni itthon, vagy a németeknél a nevemben, hogy megfigyelhessem mit venne inkább magyar, vagy éppen a német, ha olyan oldalon hirdetem?

Figyelt kérdés

tudom, hülye kérdés hülye válasz, csak gondoltam megkérdem, hátha van erre is vmi bolond jogszabály...

Hirdetek egy "létező autót" de ha felhívnak, "sajnos elvitték", és kész nem?

2020. jan. 7. 18:58
 1/5 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
Szerintem nem így kell piackutatást végezni
2020. jan. 7. 19:15
 2/5 anonim ***** válasza:
teljesen felesleges, ugyanis a piaci árból és az eladó autók számából erre lehet következtetni
2020. jan. 7. 19:15
 3/5 A kérdező kommentje:

Első, nem, tényleg nem de 0 forintból szerintem lényegretörő lehetne. :D

Másodiknak, igen, erre én is gondoltam, viszont olyan pl vmi amerikai különlegességekkel csinálnám ami nem egy tömeg autó.

2020. jan. 7. 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:

És ez miért lenne jó?

Nem tudnál inkább csinálni egy semmitmondó online kérdőívet, mint egy csomó életképtelen szakdolgozat témánál csinálják?

2020. jan. 8. 08:40
 5/5 anonim ***** válasza:
még akkoris ott vannak a különböző katalógusok, amikben megbecsülik egy autó értékét
2020. jan. 8. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!