Wartburg 1.3 első autónak? Többi lent
Most szereztem meg a jogsit és első autónak lenne,eldöntöttem hogy nekem nem kell nagyköbcentis autó elsőnek,mondtam az egyik ismerősömnek,aki mondta hogy a heverjának van egy eladó kombi Wartburg egyhármasa,váltóhibás(3.at reccsenve veszi),hengerfejes(komplett hengerfejcsere kell,mert a hidrótőkék és szelepek ki akarnak jönni a szelepdeklin)50 ezer forintba kerül, karosszériája jó állapotban van,futóműve is,kormányműve kezd beszarni(ha megveszem raknék bele szervót),beltere is szép,mindenki azt mondja hogy első autónak már túl régi(sok szar utángyártott alkatrèsz),de nagyon megéri!
TUDOM HOGY SOKAT ESZIK!
Amúgy jó döntés lenne megvennem?
12 éve leadtam a bontóba. Annak jó volt a váltója, de a kuplungja egy hulladék. 4. rúgatásnál elkezd automatázni. 4 gangos váltóval, főleg kombiba, 80km/h-nál üvölt a motor. Minek bele a szervó? Könnyen lehet forgatni a kormányt. 8l/100km-en alapból bevágja. Télen 12l evett. Nagyon kényelmetlen a beltere, térd és a derékfájás garantált. Fék az nulla, kanyarokat nem szereti és könnyű megborítani.
Ne vedd meg!
Én ha most vennék autót megvenném, annak aki fakezű se vezetési érzéke, se műszaki érzéke hozzá,annak viszont nem ajánlom. Mint láthatod a fentebb lévő válaszokból ilyenből igen sok van.
Érdekes de nekem kb 10 évig volt 1.3-as műszakilag semmi gond nem volt, mondjuk az akitől megvettem annak mindig sikerült valamit tönkretenni rajta, miután megvettem rendbe raktam utána semmi gondom nem volt vele,pedig 100-150,000Km-t tettem bele, sajnos egy idióta mercis nem adott elsőbbséget és összetörte, hála istennek az övé is totálkáros lett.
ma 11:40
Persze, hagyjad már magad! Egy Lada is megbízhatóbb volt mint a wartyú. De aki egy ilyennel akarja szívatni magát akkor csak tessék! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!