Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Wartburg 1.3 első autónak?...

Wartburg 1.3 első autónak? Többi lent

Figyelt kérdés

Most szereztem meg a jogsit és első autónak lenne,eldöntöttem hogy nekem nem kell nagyköbcentis autó elsőnek,mondtam az egyik ismerősömnek,aki mondta hogy a heverjának van egy eladó kombi Wartburg egyhármasa,váltóhibás(3.at reccsenve veszi),hengerfejes(komplett hengerfejcsere kell,mert a hidrótőkék és szelepek ki akarnak jönni a szelepdeklin)50 ezer forintba kerül, karosszériája jó állapotban van,futóműve is,kormányműve kezd beszarni(ha megveszem raknék bele szervót),beltere is szép,mindenki azt mondja hogy első autónak már túl régi(sok szar utángyártott alkatrèsz),de nagyon megéri!

TUDOM HOGY SOKAT ESZIK!

Amúgy jó döntés lenne megvennem?

2020. jan. 15. 20:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Te tudod, de nekem ingyen sem kellene, főleg ha mindene kivan.....
2020. jan. 15. 20:51
 2/16 anonim ***** válasza:
94%

1.3 varnyúba szervót???

Ugye autót te is csak képen láttál még!?

Ne nézd annyit a totalcart, meg az "autókereskedőket" Ed China-val.

Egy kalap szar ócskavas, sem első autónak sem utolsó autónak nem jó.

Ennek a témának azért fuss neki még egyszer.

2020. jan. 15. 20:56
 3/16 A kérdező kommentje:
Esetleg ha elolvasnád is amit írtam,nincs mindene ki,mert a futóműve jó állapotban van,motorikusan is igazából csak egy hengerfej kell rá!Új vezérlés olaj víz stb
2020. jan. 15. 20:57
 4/16 A kérdező kommentje:
Volkswagen szervót!Más is épített már bele,láttam is,vezettem is!
2020. jan. 15. 20:58
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
Akkor sok sikert tesó! :)
2020. jan. 15. 21:01
 6/16 anonim ***** válasza:
95%

Mit találsz vonzónak benne?

Pillanatnyilag működésklgiaéptelen, és ha sikerül is működőképessé varázsolni, az nem fillérekbe kerül, ahogy azt valószínűleg gondolod, és lesz egy hobbi autónak jó, de mindennapi használatra alkalmatlan nosztalgia autód.

Nem véletlenül mondják, hogy ne... de ha neked az kell, hát hajrá.

A magyar jogszabályok meglehetősen rugalmatlanok, nem engedik, hogy különböző fabrikált autókkal legálisan lehessen közlekedni, és a szervos Wartburgra is kell műszaki vizsga.

Első autónak nem kell nagy köbcentis, de ajánlott arra törekedni, hogy a gyártási éve 2-vel kezdődő szám legyen, amihez már nem volt alap szükség új korában is a szerszámkészlet.

2020. jan. 15. 21:19
 7/16 anonim ***** válasza:
91%

A váltója is szar, mint írtad! Retrónak jó dolog, de napi használatra.....

Én egy Wartburgost látok szaladozni errefelé, de az kb. csak a kényszer miatt lehet. Meg gondolom nem az eredeti motor van benne.

2020. jan. 15. 21:42
 8/16 anonim ***** válasza:
95%

Az ismerősöd azért ajánlotta, mert a haverja nem tudja eladni.

Amennyibe ez megállna neked, annyiért már autót is lehet venni.

2020. jan. 15. 21:48
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy rászorulva, hogy mindig rögtön járóképes legyen az autó (pl. csak ezzel tudnál munkába menni), és van helyed szerelni, akkor simán jó. Az elején viszont biztos sokat kellene költeni rá, mert nem kevés baja van a leírásod szerint.
2020. jan. 15. 21:59
 10/16 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem kamu a kérdés. 21. Században aki egy 20 éves swifttől elavultabb autót akar venni az vagy nem normális vagy restaurátor.
2020. jan. 15. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!