Wartburg 1.3 első autónak? Többi lent
Most szereztem meg a jogsit és első autónak lenne,eldöntöttem hogy nekem nem kell nagyköbcentis autó elsőnek,mondtam az egyik ismerősömnek,aki mondta hogy a heverjának van egy eladó kombi Wartburg egyhármasa,váltóhibás(3.at reccsenve veszi),hengerfejes(komplett hengerfejcsere kell,mert a hidrótőkék és szelepek ki akarnak jönni a szelepdeklin)50 ezer forintba kerül, karosszériája jó állapotban van,futóműve is,kormányműve kezd beszarni(ha megveszem raknék bele szervót),beltere is szép,mindenki azt mondja hogy első autónak már túl régi(sok szar utángyártott alkatrèsz),de nagyon megéri!
TUDOM HOGY SOKAT ESZIK!
Amúgy jó döntés lenne megvennem?
1.3 varnyúba szervót???
Ugye autót te is csak képen láttál még!?
Ne nézd annyit a totalcart, meg az "autókereskedőket" Ed China-val.
Egy kalap szar ócskavas, sem első autónak sem utolsó autónak nem jó.
Ennek a témának azért fuss neki még egyszer.
Mit találsz vonzónak benne?
Pillanatnyilag működésklgiaéptelen, és ha sikerül is működőképessé varázsolni, az nem fillérekbe kerül, ahogy azt valószínűleg gondolod, és lesz egy hobbi autónak jó, de mindennapi használatra alkalmatlan nosztalgia autód.
Nem véletlenül mondják, hogy ne... de ha neked az kell, hát hajrá.
A magyar jogszabályok meglehetősen rugalmatlanok, nem engedik, hogy különböző fabrikált autókkal legálisan lehessen közlekedni, és a szervos Wartburgra is kell műszaki vizsga.
Első autónak nem kell nagy köbcentis, de ajánlott arra törekedni, hogy a gyártási éve 2-vel kezdődő szám legyen, amihez már nem volt alap szükség új korában is a szerszámkészlet.
A váltója is szar, mint írtad! Retrónak jó dolog, de napi használatra.....
Én egy Wartburgost látok szaladozni errefelé, de az kb. csak a kényszer miatt lehet. Meg gondolom nem az eredeti motor van benne.
Az ismerősöd azért ajánlotta, mert a haverja nem tudja eladni.
Amennyibe ez megállna neked, annyiért már autót is lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!