Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 14éves lány vagyok. Motor...

14éves lány vagyok. Motor jogsit leszeretném rakni hamarosan. De ez hogyan megy? FONTOS

Figyelt kérdés

csak a kreszt kell elvégezni vagy mi? :D

nem értek hozzá.segítsetek :D

mennyibe kerül kb?

2010. júl. 21. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
szia:) hát bekell iratkoznod egy autós/motoros iskolába és M kategóriát kell jelentkezned, úgy működik hogy van kresz tanfolyam+vizsga,rutin vizsga, forgalmi vizsga+elötte 6 óra városi vezetés, és egészségügyi tanfolyam+vizsga. hát elég hosszú idő mire ezeket megcsinálod meg macerás, minden vizsga meg oktatás külömböző helyeken van, amúgy 40.000ft körül van
2010. júl. 21. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon minden kérdésedre (és még többre is) választ kapsz: [link]
2010. júl. 21. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:
írj privit xD
2010. júl. 21. 21:51
 4/6 anonim válasza:
70%

Nekem egy éve lesz szeptemberben M kat. jogsim.

Mivel kis városban élek minden külön volt.

Jelentkezni kellett KRESZ-re,intenzíven voltunk 2 hét alatt letudtuk az anyagot reggel8től-délig.Minden nap.

Volt számítógépes gyakorlat, de azelőtt papíron gyakoroltuk a kérdéseket, mi vettünk tankönyvet is az durván 2000Ft. volt.

Elmentünk letenni a KRESZ vizsgát, majd azután jött az elsősegély, az nagyon kevés ideig tartott.2 nap alatt lement az anyag leadása, majd a 3.napon vizsga.Kettesével mentünk be, húztunk egy kártyát, majd arra válaszoltunk, de vigyázz, ha egy ember balesetnél az autóba szorul, nehogy azt mondd,hogy te húzod ki. Hívod a mentősöket, a tűzoltókat, majd a rendőrséget.Én majdnem itt elbuktam, de jó fejek voltak a vizsgáztatók.

Na a felén már túl voltunk, vártunk kb.2-3 hetet, mire hívtak rutinra.

Ajánlatos vinned bukósisakot, mert én az ottanit nem venném fel.Azt mondták rétegesen kell öltözni.

Nem tudom hány órát voltunk összesen rutinon, majd egyszer jött a vizsgabiztos, és meg kellett mutatni,mit tudunk a rutin pályán.Ja és közben a műszakit is el kell mondani.Mi kaptunk egy papírt, hogy mennyi mindent meg kell csinálni.A kormány, a lámpák stb.

Ezután jött a gyilkos rész: a forgalom.

Mentünk jó pár napot délben a 35°-ban, jól felöltözve, a fülhallgató a füledben, figyelni az oktatóra, közben a közlekedésre, a lámpákra stb.

Eljött annak is az ideje, hogy a hátad mögött lévő kocsiban , ahol az oktató ül, most mellette a vizsgabiztos is.:\

Hál' istennek sikerült elsőre minden.;)

2010. júl. 21. 22:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Én 2007ben raktam le akkor összesen 45ezret kellett fizetnem érte. Elsőre sikerült minden egyáltalán nem nehéz a kresz sem ( 25 kérdés asszem ) lett 2 hibám nyilván. Forgalomban 1 hibapontom lett. :P

17F

2010. júl. 22. 09:40
 6/6 anonim válasza:
22:14, mennyi idő alatt csináltad meg a jogosítványt? (és szerinted mennyi idő alatt lehet a leggyorsabban?)
2011. júl. 19. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!