Mit lehet csinálni az Opelommal?
Hát először pontosan megkellene állapitani hohy mi a hiba és aztán gondolkozni rajta.
Nekem például az EGR szelep volt tele rakodva és akkor csinált hasonlókat. Hol eszméletlen feketén, hol fehéren és volt amikor kéken füstölt.
Kitakaritottam és azóta tökéletes.
Matek: 80 at kapsz. Nem kell költeni rá.
Koltesz ra akarmennyit, lesz ez használható autód, amin tudod mi van kicserelve ...
Döntsd el melyik a jobb opció...
Nekem tavasszal volt ilyen matekom...en megtartottam.
Mikor azt szoktam írni, hogy nem vennék ennyire régi autót bicikli áron, akkor rendszerint mindig le vagyok pontozva...
Két opciót látok: Vagy odaadod 80-ért és örülsz hogy ilyen állapotban ennyit kaptál érte és többet nem kell rá költeni. Vagy keresel valami normális szerelőt és mindegy az ár alapon mindent rendbe rakatsz rajta. Ez esetben lesz egy 20 éves F Astrád ami majdnem egy millióba van, de legalább használható.
Egyik alternatíva sem túl boldogságos, de más választási lehetőséget nem látok.
Felejtsd el.
Ha már ilyen bajai vannak jól teszed ha elköszönsz tőle és elfogadod azt a 80 rugót. Ugyanilyen hibákkal nekem is volt sokkal régebbi F astrám szerettem is, de még a szerelők is lebeszéltek arról hogy javíttassam mert annyira oda volt. Nekem a kereskedő 50 ért vette meg, szétszedni, kiárulni nem akartam mert se helyem, se időm nem volt erre és ezzel tökölni hetekig vagy hónapokig. Én szabadulni akartam tőle hogy papíron is kerüljön le a nevemről lehetőleg ne kelljen azért fizetnem de már azon voltam leadom bontóba és fizetek érte. De azért bejártam pár kereskedést és az egyik hajlandó volt megvenni ennyi pénzért. Persze ha akkor lett volna pénzem másik autóra akkor autóvásárlás esetén adott volna magasabb kedvezményt úgy hogy többért számítja be de az eleve a 600 ezer forintnál drágább autókra volt érvényes ez az ajánlat, az annál olcsóbb autóknál csak 50 ezerért számította volna be. De sajnos még így sem lett volna elég pénzem másik autóra úgy hogy elengedtem annyiért amennyit felajánlott érte. A kaszni is szépen lakatolva volt, sehol semmi hibája, beltér is szép volt mondjuk így vettem meg anno. Igaz én sokat is használtam ez tény, nálam végül is kiszolgált de nem engedhettem meg magamnak akkor másik autót azért használtam addig és költöttem rá ameddig lehetett de amikor mondták hogy már komoly a baj és kár lenne rá költeni így engedtem el végül. Persze az autót mai napig használják azóta el is telt 6 év legalább, ismerem is az új tulajdonost ő munkás autónak vette meg, de ugyanúgy szar mert zabál mint a disznó annyi hogy nem füstöl szét mindent. Ő úgy vette meg hogy másik motor volt már benne mert néhány régi papírja még megvolt így lecsekkoltam kíváncsiságból a motorszámot ami rohadtul nem egyezett már. De azt jelenleg már csak amolyan szaladgálós autónak használja ha visz a telekről valamit akár takarmányt az állatainak vagy építőanyagot vagy gépeket arra neki még jó, de mondta hogy még van rá 2021 közepéig érvényes műszakija azt is mocskosul nehezen adták meg tehát költött is rá sokat hogy úgy ahogy rendbe hozzák hogy műszakion csak átrugdossák de már akkor is mondták neki hogy jobb ha következőre már nem oda viszi hanem a bontóba mert addigra rosszabb lesz, ha megéli az autó egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!