Mit tudok tenni?
Októberben történt egy olyan eset, hogy a kereszteződésben egy másik autós mögött várakoztam. Ekkor hirtelen hátulról a kisutcában, ahol várakoztam, hogy kihajtsak a főútra egy kisházból kihajtott egy platós mercedes és nekem tolatott kicsit. Kiszálltunk, telefonszámot cseréltünk, lefotóztam a kárt és mivel a barátnőm szülei ismerik látásból a csávót és normális tagnak tűnt beleegyeztem abba, hogy mindannyian menjünk csináljuk a dolgunkat és keres majd. Azóta már többször beszéltünk,de még mindig nem fizetett. Volt, hogy hívtam nem vette fel. Viszont sajnos szégyent hozva a férfi társaimra elég naív vagyok és múltkor azt mondta, hogy kórházban van és majd januárban keres. Azóta is várom, hogy a 15 ezer forintos kárt kifizesse.
Szerintetek mi tévő legyek? Tudom nem kellett volna ilyen hülyének lennem, ezt feleslegesen írjátok le. Tudok valamit tenni törvény nevében? Vagy beszéljek pár haverommal,hogy segítsenek befenyíteni? Szúrjam ki a kerekét? Mi tévő legyek?
Üdv.
Nem tudom mi a francért válaszolsz, ha nem tudsz érdemlegeset hozzáfűzni?
Kifejtenéd, hogy ennek szerinted mi értelme?
Nem igazán kultiválom az ilyesfajta "válaszadókat".
Még jó, a kultivál teljesen mást jelent.
Mit nem értesz? Átvert, nincs bizonyítékod, nincs betétlap, így jártál. Tanulópénz
Keress utána rendesen, hiszen jól használtam.
Azért más normális válaszát is várom, hátha... :)
Utolsó válaszadó!
Milyen papírokra gondolsz ilyenkor? Tényleg nem tudom, mert első autóm és első ilyen szituációm volt. Pontosan mit és hogyan kellett volna tegyek? :) Azt tudom, hogy elrontottam már.
Uhh... azért nem semmi mekkora férgek a biztosítók.
Köszönöm szépen a válaszod! További szép napot!
Egy ilyet kell kitölteni pontosan, értelem szerűen, ezt elfogadja a biztosÍtó.
file:///C:/Users/Lajos/Downloads/Baleseti-bejelent%C5%91-nyomtatv%C3%A1ny.pdf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!