4everkrisz kérdése:
Suzuki Swift-emből kiszakadt a féltengely mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
96-os 1.0-ás Swiftem van,a jobb féltengely kiszakadt lassú sebességnél (20km/h). Azt szeretném kérdezni hogy mennyibe kerülne az alkatrész ár és javítás? Szerintetek biztonságos lenne még vele menni? Csak itthoni tanulós autó, közútra nem használom.2020. jan. 8. 22:54
1/6 Nyakasparasztgazda válasza:
Kérdezd meg Àmon Olivért meddig bírja még a swifted.. Ö a legnagyobb szakértője...
2/6 Vortrex válasza:
Én nem tudom milyen, amikor kiszakad egy féltengely... Vegy eltörik, vagy szétcsúszik. Ha szétcsúszott, akkor egy új seegerrel össze kell rakni, ha eltört, akkor ki kell cserélni. Mivel féltengely nélkül mozgásképtelen, relatíve biztonságos vele a közlekedés.
3/6 anonim válasza:
A gumiharang rá filléres tétel, ellenőrizni kell néha mert sajna ez elhet a vége ha bejut a por miegymás.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. És melyik oldalt tudjátok ajánlani vagy a bontott is jó? Egy 2500nm²-es telken tanulnám vele a vezetést.
2020. jan. 8. 23:22
5/6 A kérdező kommentje:
A bizotonságot arra értettem hogy javítás után lene az-e.
2020. jan. 8. 23:33
6/6 anonim válasza:
Dobd ki azt vegyél egy másikat. Lehet jobban járnál. Kissebb az értékük mint egy átlag szerelő óradíja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!