Suzuki Swift 1.3 96' jobbos féltengely csere?
Mai napon neki álltam kicserélni a komplett jobb oldali féltengelyt, ám a videók és tanácsok ellenére sem tudtam semmiféle képpen nem sikerült a belső gömbcsuklót mozgásra bírnom. a féltengely többi része egy erős rántásra kijött a helyéről, ám a belső féltengely csukló egyszerűen nem mozdul. Valakinek van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Előre is köszönöm.
Aha értem. Ha jól értem, akkor erről van szó, ez maradt benne mint a képen:
???
Ezt egy kis acél gyűrű tartja a helyén benn, ami rajta van a csukló kivezetés bordás végén egy ki vájatban. Fogsz egy nagyobb, hosszabb erős csavarhúzót vagy valami hasonlót, beteszed a csukló belső válla és az alublokk közzé és elkezded kifeszíteni a csuklót(határozott erővel, de óvatosan, hogy el ne törj valamit az alublokkon). Nem a csavar húzó hegyét teszed be oda ahova bemegy a csukló!!! mert megsértheted a gumi tömítést oda benn!!! Csak a csukló és az álló alublokk közé teszed ba a csavarhúzót mint egy seprőnyelet és kifeszíted a csuklót a csavarhúzó gerincével!(Nem a hegyével!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!