A fékolaj tartály kupakjának letekerése az levegőssé tudja tenni a fékrendszert?
Figyelt kérdés
Thalia 1.4. Eléggé koszos volt a tartály oldala így le kellett csavarjam hogy ellenőrizni tudjam a szintet viszont most mintha picit sziszegne a fékpedál. Befolyásolja a kupak letekerése ezt?2020. jan. 1. 14:39
2/10 A kérdező kommentje:
Ok köszi. Akkor valszeg ilyen volt korábban is csak kb 1 hete nem indítottam be a kocsit szabi miatt és már nem emlékeztem rá :)
2020. jan. 1. 14:50
3/10 anonim válasza:
Mert a "fékpedál sziszegése", és a "fékrendszer levegőssége" összefüggésben van egymással?
4/10 anonim válasza:
Mivel a levegő útját elzárja a fékfolyadék így nem tud attól levegős lenni, hogy letekered a kupakot.
5/10 anonim válasza:
Mégis hogyan lehetne ellenőrizni a szintet ha nem tekerjük le a kupakot?
6/10 anonim válasza:
Csak a lényeget hagytad ki. Mennyi olaj volt benne?
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
Oké amatőr kérdés de annyira nem vagyok nagy motorhead úgyhogy inkább kérdezek :)
Az olaj maximum szinten volt úgyhogy azzal probléma nem volt.
Ezt a tartályt elvileg lehet ellenőrizni a kupak letekerése nélkül is mert az oldalán van skála, de nehezen látszódott meg rossz helyen volt úgyhogy inkább letekertem.
2020. jan. 1. 15:01
8/10 anonim válasza:
Úszós kapcsoló nincs a fedélben? Az jelzi, ha kevés a fékfolyadék.
Amúgy a vákuumos szervót hallottad sziszegni.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. A kupak tartalmaz egy lenyúló kúp szerű műanyag részt. Lehet abban van az úszó majd megnézem alaposabban.
2020. jan. 2. 14:44
10/10 anonim válasza:
Valami vezetéknek kell elmennie onnan, ha van benne érzékelő, az meg kívülről is látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!