Alfa Romeot tényleg nem érdemes venni?
11 vagyok
Nem engem kérdeztél, de a feleségemnek vettünk egy 2016os Giuliát, 2017 végén kevés kilóméterrel. Annyit mondok, hogy már nincs meg.
Lehet inkább feleségedet kellett volna cserélni :D
Egyébként is, mire kell a feleségednek egy Giulia. Ne vicceljünk már, azt az autót az egész sajtó körbenyalta, hozzáértő szakemberek. Annak a kocsinak a fejlesztésébe nem kevés idő, ember és energia van belefektetve. Külön csapat volt rá, hogy olyan hangja legyen mint amilyen. Valószínűbbnek tartom, hogy veletek van a baj, mintsem a kocsival. SUV és Tesla, gondolom ez kell :D
"Ne vicceljünk már, azt az autót az egész sajtó körbenyalta, hozzáértő szakemberek."
Mert a sajtó szent és tévedhetetlen és ami a fő hónapokon keresztül tesztel egy autót, nem épp csak pár napig aztán két újságíró között még mehet generálra is a kocsi.
1997-ben vizgáztam le, 1999-ben vettem meg az első Alfa-mat.
Egy 156-os volt az első, újként, szalonban vettem. Semmi gond nem volt vele, normálisan közlekedtem vele.
2004-ben lett a 166-os, szintén szalonból újként, ezzel sem volt probléma.
2010-ben 159 SW. Azóta is ez van meg, kötelezőkön kívül ezzel sincs semmi gond.
Mindhárom Alfa megvan a mai napig, egyikkel feleségem, másikkal a nagyobbik gyerek jár, és mennek gond nélkül.
Ha rossz lett volna, akkor nem hiszem hogy maradok az Alfa vonalon, de nekem beváltak. Azt vallom hogy egy kocsi olyan, amilyen te is vagy vele. Ha vigyázol rá, és nem versenyautónak használsz egy utcai autót akkor meghálálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!