Miért megy fel nehezen a vízhőfokom?
Üdv! Adott a következő probléma: Termosztátot cseréltünk az autómban mivel a vízhőfok nehezen ment fel (kb 5-6km megtétele után kezdett el a mutató a helyéről kimozdulni illetve menet közben néha vissza-vissza esett pár mm-t a mutató! Nos most vettem bele egy új Magneti Marelli márkájú termosztátot amivel kb majdnem ugyanazt produkálja csak most kb 4km után kezd kimozdulni enyhén a mutató de szerencsére országuton már stabilan áll és nem esik visszább a hőfok!
Kérdésem a következő:Ez ilyen minuszos időkben normális dolog? Vagy mi okozhat még a termosztáton kívül ilyen hibát?
Az autó tipusa: Opel Astra G 1.7 diesel.
Köszönöm ismét mindenkinek a segítséget! Ment a zöld kéz minden válaszadónak!
Mostmár akkor megnyugodtam és rá tudtam ezt a télies időjárásra! Egyébként azért volt ez nekem fura mert ez a 2. Autóm és az első az benzines volt, azaz gyorsabban melegedett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!