Néha nehezen lehet egyesbe illetve kettesbe rakni a váltót. Miért lehet ez?
Induláskor általában gond nélkül bemegy 1/2-be. Viszont amikor menet közben próbálok átváltani pl 2-be, hogy motorfékezzek akkor néha elég nehezen megy be, mintha lenne egy pöcökféleség amin csak erőltetve tudok átmenni. De elég gyakran akkor is ilyen, amikor megállok egy lámpánál és el akarok indulni. Elég random. Egyáltalán nem értek az autókhoz, előre bocsánat.
Egy Toyota Aygo típusú autó, nem rég kaptam nagymamámtól. Volt már párszor szervízben és ilyenkor mindent átnéztek rajta. (Egy pár hónapja volt utoljára). 55k km-van benne, tehát eléggé megkímélt autó.
55 ezer... Sztem, akkor most lesz váltóolaj cserés. El se olvastam a leírást nekem ez ugrott be, elolovasas után, majdnem, hogy biztos valtóolajat kellene cserélni benne
Én ezt használom. 60ezer km v 48 hó a periódus, de en 50 ezrenkent szoktam cserélni
R-ben nem csinálja? Akkor sajnos nem kuplung-probléma lesz, hanem váltó.
Pl. kopott szinkrongyűrű.
A hibátlan, elpusztíthatatlan, világból kimenő Toyota...
Azért ettől a hibatol meg lehet használni... Szerintem is olajcsere...aztán ha nem segít akkor szerelő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!