Annak akinek van simsonja ( S51 pl) az szereti? Úgy értem, ti szeretitek? (akinek van) megéri venni egyet? Jó időtöltés? 23/f
Tisztelt Kérdező!
Az előttem szólónak teljesen igaza van és örülök, hogy vannak még motortulajdonosok, akik tudják értékelni a Simson motorokat. Nekem több darabom is van ebből, S50b, S51, Star és persze van olasz relikviám, Piaggio Liberty, Vespa PK és LX, Gilera Runner.
A Simsonok egy gyűjteményt képeznek, csak ritkán használom már őket, de javításuk és restaurálásuk tényleg élmény a számomra.
Az azért látható, hogy nagyon túl vannak árazva ma a motorpiacon, tehát nem érnek annyit, amennyit kérnek érte, évekkel ezelőtt fillérekért tudtam venni valamilyen modelt, ma egekben az ára. Volt olyan példányom, amit több min 500 ezerért adtam el.
Hasonló élmény még a magyar Pannónia és CSEPEL motorok, vagy a Csehszlovák Jávák tudnak nyújtani.
Vegyél egyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!