Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Annak akinek van simsonja (...

Annak akinek van simsonja ( S51 pl) az szereti? Úgy értem, ti szeretitek? (akinek van) megéri venni egyet? Jó időtöltés? 23/f

Figyelt kérdés

2020. jan. 11. 13:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Imádom. :D Csak sajnos elég sok pénzben benne van. :/ De amúgy megéri, igen. Voltak előtte nagyobb motorjaim is, de mégis ez az eddigi kedvencem, ha lesz mellette más akkor is megtartom. Szóval csak bárorítani tudlak, hogy vegyél egyet. Marha egyszerű szerelni, sokkal megbízhatóbb is mint az AM6, Derbi blokkos 50-esek.
2020. jan. 11. 13:41
 2/12 anonim ***** válasza:
19%
Az AM6 nem Derbi blokk, hanem Minarelli, és a létező legjobb 50es blokk!
2020. jan. 11. 13:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért raktam oda a vesszőt, mert felsoroltam. Volt AM6 motorom, egy hulladék volt. De akkor már inkább D50b0, az legalább egy életképes konstrukció.
2020. jan. 11. 14:02
 4/12 A kérdező kommentje:
szóval jó dolog :D köszönöm
2020. jan. 11. 14:16
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit! Amúgy azokra meg ne hallgass, akik azt mondják hogy sokat kell szerelni. Nyár óta hozzá nem kellett nyúlni az enyémhez, akkor lett generálozva, tuningolva. Ha nincs kókányolva örök élet +1
2020. jan. 11. 14:41
 6/12 A kérdező kommentje:
Neked 3 vagy 4 sebességes? nekem azt mondták, ha veszek akkor gyári 4 sebességeset vegyek..
2020. jan. 11. 16:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelt Kérdező!

Az előttem szólónak teljesen igaza van és örülök, hogy vannak még motortulajdonosok, akik tudják értékelni a Simson motorokat. Nekem több darabom is van ebből, S50b, S51, Star és persze van olasz relikviám, Piaggio Liberty, Vespa PK és LX, Gilera Runner.

A Simsonok egy gyűjteményt képeznek, csak ritkán használom már őket, de javításuk és restaurálásuk tényleg élmény a számomra.

Az azért látható, hogy nagyon túl vannak árazva ma a motorpiacon, tehát nem érnek annyit, amennyit kérnek érte, évekkel ezelőtt fillérekért tudtam venni valamilyen modelt, ma egekben az ára. Volt olyan példányom, amit több min 500 ezerért adtam el.

Hasonló élmény még a magyar Pannónia és CSEPEL motorok, vagy a Csehszlovák Jávák tudnak nyújtani.

Vegyél egyet!

2020. jan. 13. 17:33
 8/12 A kérdező kommentje:
köszi
2020. jan. 13. 19:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ballagásra kaptam sose volt vele szinte baj max kifogyott a benzin meg önhibámból elment rajta az összes elektronika ami akksiról ment mert betettem a deknibe egy 10 es kulcsot ha kell es azmiatt lett zarlatos xD de tenyleg elmeny tud lenni
2020. jan. 15. 19:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Gyárilag 3 sebességes volt de most 5
2020. jan. 17. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!