Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Anyukák, milyen autótok van?...

Anyukák, milyen autótok van? Szeretitek, elégedettek vagytok vele?

Figyelt kérdés

Tavasszal szeretnénk lecserélni az autómat egy nagyobbra, de egyelőre tanácstalan vagyok, hogy melyik márka, melyik típusa lenne a megfelelő. Jelenleg egy Alfa Romeo Giuliettám van, ami hiába 5 ajtós, két gyerekkel már úgy érzem, kicsi lesz. Így ennél nagyobbat szeretnénk.

(Azért ebbe a kategóriába írom, mert szerintem itt több anyuka megfordul, mint a "Közlekedés" kategóriában.)

2019. szept. 21. 11:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
nincs autóm. 2 gyerekem van, mi biciklivel járunk vagy busszal.
2019. szept. 21. 11:32
 2/11 anonim válasza:
73%

6-os passatom van, kényelmesen elferek benne három gyerekkel (egyelőre egy ülés, két hordozó), sőt a három gyerek befér hátulra, úgyhogy családilag is elférünk benne. Szeretem nagyon.

A férjemnek is giulettaja van, ami ugyan kisebb, de mint autó jobb.

Én is gondolkodom amúgy lecserélni egy ujabbra, de nem tudom mire. Ha lenne belőle új, gondolkodás nélkül azt vennem.

2019. szept. 21. 11:34
 3/11 anonim válasza:
100%
Opel Mokkám van, szeretem mert van benne hely de nem is brutál nagy🙂 előtte egy Ford Fiestám volt, a csomagtartója lett túl kicsi sajnos 2 gyerekhez, már egy nagy családi bevásárlás sem fért el benne.
2019. szept. 21. 11:35
 4/11 anonim válasza:
23%
Alfa romeo az olasz piac hulladékja. Vegyél ford s maxot elég tágas.
2019. szept. 21. 11:36
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!

Most én is német márkán gondolkozom, de pl ha csak a BMW-t nézem, azokból is rengeteg van, és nem akarom, hogy a bőség zavarában esetleg olyat válasszak, amit később nem szeretnék...

Nincs problémám igazából az autómmal, bár még csak 5 éve lett véve, szóval a komoly hibák nem ilyenkor jelentkeznek szerintem. De tény, hogy az egyik ismerősünk Alfa Romeoja már 11 éves, és az utóbbi 2 évben többet volt szervizben, szerelőnél, mint nála. Ettől is tartok picit, két kicsi mellett nem szeretnék autó nélkül maradni. Meg amikor megkaptam, igazából arra kellett csak, hogy valamivel eljárkáljak az egyetemre, és a városba furikázni, sőt, akkor kinézet alapján választottam, nem annyira jártam utána más autóknak. Megláttam egyszer valahol, beleszerettem, így őt választottuk. Nem bántam meg, nagyon szeretem, de lehet ha komolyabban utánajártam volna, nem az Alfa Romeo lett volna a befutó.

2019. szept. 21. 11:42
 6/11 anonim válasza:
90%
Skoda Octaviam van. A fiamnak már csak magasító kell, de most próbálkozunk a második gyerekkel és ebben két gyerekkel is el fog férni minden. A férjemnek Skoda Superbje van, így gondolkodtunk, hogy az enyémet kisebbre cseréljük, de végül megtartjuk.
2019. szept. 21. 11:43
 7/11 anonim válasza:
90%
Suzuki S-Cross-unk van. Szuperül elférünk benne mindenestől.
2019. szept. 21. 11:48
 8/11 anonim válasza:
100%
Vegyél Mazda 6-ot az elég tágas. Nekem Volvóm van.
2019. szept. 21. 11:54
 9/11 anonim ***** válasza:
26%

Nekem fontos a biztonságérzet ami egy BMW-ben nincs meg ( mert gyors autó)

Nekem Volvo V 40 van. Kényelmesen elférnek hátul az ikrek, és ami a lényeg nagyon bitonságos kocsi.

2019. szept. 21. 11:56
 10/11 anonim válasza:
90%
Citroen C4em van, senki nem fogja neked ajánlani, mert "jajj, fúj francia autó". Mindezek ellenére én imádom. Baromi tágas a hátsó ülés és a csomagtartó is, ritkán van baja, ha mégis, azt olcsón megúszom, és még kicsit csajos is.
2019. szept. 21. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!