Milyen mobilotok van most? Szeretitek, elégedettek vagytok vele? Lecserélnétek? Ha igen, milyenre?
Samsung Galaxy S2 Plus. Már nagyon idegesít, lassú, sokszor magától újraindul, lefagy, stb... Eleinte szerettem, de őszintén, félév után már szar volt. :D (2 éves különben)
Annyit megtanultam ebből, hogy soha többet android.
Amint nem számít majd az iPhone 6s akkora nagy újdonságnak (tehát olyan 2 hónap múlva) és nem lesz hiánycikk mindenhol (mint az árusítások megkezdése után gondolom), lecserélem rá. Már kb. számolom a napokat.
nahát én elég csóró vagyok, eddig 20-30 ezres android kategóriából voltak telóim galaxy Y, cubot, wave, most úgy döntöttem inkább használtan veszek egy iphone 4S-t
elégedett vagyok vele, persze lecserélném újabb iphone-ra, szerintem marha jó üzlet volt inkább ezt választani
"kategóriájában" a samsung S3 szerintem nincs ilyen jó telefon
annyi vele a probléma, hogy sokéves készülék révén néha hajlamos elfogyni a RAM, ha pl youtube appon nézek videót és bekapcsolva maradt a safarin pár oldal meg a térkép, de itt is sokkal kevésbé fájdalmas, mert csak kilép, az android hajlamos volt teljesen behalni ilyenkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!