Milyen mobilotok van most? Szeretitek, elégedettek vagytok vele? Lecserélnétek? Ha igen, milyenre?
Figyelt kérdés
2015. okt. 4. 22:53
11/21 anonim válasza:
3 éve vettem egy sony xperia x10et, már akkor is használtan. Ritka esetben lefagy, a böngésző leáll, vagy egyszerűen csak lassú. Az akkumulátort kicseréltem így egy napot is kibír, az ezüstös szélek lekoptak, a gombokról is, a képernyő kicsit karcos, a töltő luk fedele pont ma vált le. De már annyira hozzám nőtt, hogy amíg teljesen tönkre nem megy, nem cserélem le. Amilyen árak vannak ma okostelefonokért 100-300 ezer, annyit meg nem szánnék egy telefonra.
12/21 anonim válasza:
az x10 új korában sem volt csak alsó-közép...
13/21 anonim válasza:
Nokia N8-am van, elégedett vagyok vele, annak ellenére, hogy a symbian már régóta elavult. Amire kell, arra nekem tökéletes, netezek néha rajta, gps, kamera, nagy ritkán játékok. Az akksija lehetne jobb is. Nem cserélném le, majd csak akkor, ha megadja magát.
14/21 anonim válasza:
Sony Xperia M4 Aqua-m van pár napja vettem de nagyon jó kis gépnek tűnik: D
15/21 anonim válasza:
A kérdező megkérdezi kinek milyen telefonja van, és hogy elégedett e a paraszt vele. Az paraszt keírja milyen van neki, és hogy elégedett, erre a többi gyökér meg nyomja hogy nem hasznos a válasz. MIÉRT?
Nem lett megválaszolva a kérdés????
16/21 anonim válasza:
Azért, mert ennyi eszük van, igazság szerint ezeket a válaszokat, se fel, se le nem lehetne pontozni, mert egyik sem hasznos, se nem hasznos.
17/21 anonim válasza:
Hasznos a kérdező szamára, hiszen választ kapott. De minek lepontozni...
18/21 anonim válasza:
Egy iPhone 3GS, 2009-ben vettem, és azóta kétszer volt újraindítva.
Nem laggol, kijelző tökéletes, nem akad. Amire kell jó. :)
19/21 bence4 válasza:
prestigio 5508-asom van,kinézete miatt vettem meg.szerintem fontos egy használati tárgynál a küllem.Nem cserélném le.
20/21 anonim válasza:
Samsung E1200 Tökéletes telefon, egyszerű mint a faék, de sosem hagyott cserben. :) Akár két hétig is kibírja az akksija! :D Szóval elégedett vagyok vele. Amire kitalálták - telefonálás - tökéletesen alkalmas. A többi sallang amivel szédítik a népet teljességgel hidegen hagy.
Egy maradi honpolgár :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!