Milyen benzint tankoljak egy E11 Corollába?
Figyelt kérdés
2000-es forgalomba helyezésű, de még békalámpás Corolla, 5 ajtós Linea Terra, 4e-fe motorral. Még szeretném használni sokáig. Érdemesebb a 100-ast tankolni bele? Már teljesen tanácstalan vagyok.2020. jan. 10. 17:08
2/7 anonim válasza:
Nézz utána, van lista erről sok helyen. Google it!
3/7 A kérdező kommentje:
Néztem én, de sehol nem egyértemű. Nyilván már azt néztem mindent.
2020. jan. 10. 17:36
4/7 A kérdező kommentje:
Azt-át*
2020. jan. 10. 17:36
6/7 anonim válasza:
bátran mehet bele a 95 ös, 10%-os. Kétszer így tankolsz, egyszer shell 100-ast. Van aki keveri. Fél 95, fél tank 100-as.
Izlés, és hit kérdése. A Korolla vidáman fog menni e95-el. Nem áll be, nem kopik jobban, nem fogyaszt többet, csak ha ilyen benzinnel állsz több hónapot, akkor az etil kikezdi a gumi alkatrészeket. Ilyennel még nem találkozott senki, de riogatásnak jó. Azokról a gumi alkatrészekről van szó, ami az üzemanyagvezetékben található a szivattyútól a befecskendezőig.
7/7 anonim válasza:
A Toyota 1998 januárja után gyártott autói kompatibilisek az E10-zel. Nekem 2003-as, 9. generációs van, én 100-ast tankolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!