Japán vagy Német autópárti vagy? Ha Japán miért, mikor jóval drágább bele az alkatrész? Nem a 20-25 éves Swiftekre gondolok. De pl egy dízel Corollaba jóval drágább egy kettőstömegű, mint egy A3asba.
Provokatív kérdés, ami értelmetlen is.
Egyébként a japán fanok egyik érve az, hogy drágább lehet az alkatrész, csakhogy ritkán romlik el, és úgy lesz a drágább olcsóbb... vagyis a megbízhatóság miatt kedvelik a japánokat.
Értsd úgy a provokatív jelzőt, hogy ez is egy olyan kérdés, amiben nem lehet senkinek tökéletesen igaza, de számára a rész igazság a teljes :-)
Kb, amikor két rivális futballcsapat szurkolója egymást kezdené arról győzködni, hogy miért az ő csapata a jobb...
Vagy a férfiak azon vitáznának, hogy a szőke, barna, vörös, fekete, kis mellű, nagy mellű nők közül melyik a legjobb (és lehet nem lenne egyetértés)
Nem tudom
Volt swiftem fiatal koromban míg megvolt nem kellett hozzá semmi.
Volt 7g accordom 12 évig nem kellett hozzá semmi csak fékbetét féktárcsa és olaj.
Van egy másik családi hondam 2002es évjárat azóta megvan úgy tűnik tölteni kell majd a klimajat tulajdonképpen minden gyári benne
Ja meg a gyári ékszíj nyikorog már.
Most van egy Mazda 6om még csak 5 éves ahhoz se kellett semmi.
Szóval elhiszem hogy drágább de fékbetét féktárcsa vezermuszijon kívül (accord láncos ott még az se ) még gyujtogyertyan olajon és szűrőn kívül mást nem vettem.idosebb vagyok 1998ban vettem első autómat.
Cégeknek van pár autója azok német kocsik. Tudom milyen a can bus error amit nem lelnek meg tudom milyen a check engine tudom mikor hullik szét a kézi váltó tudom hogy kellenek kerekcsapagyak, tudom hogy széthullik az ékszíj feszitoje, tudom a generátor szabadon futó is milyen ha szétesik lehulló porlado kipufogo is ismerős klimakomoresszor hiba is több autóban.
Szóval tudom én ezeket de csak német autóban. A Japánba biztos drágább lenne majd ha egyszer tönkremegy megnézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!