Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Japán vagy Német autópárti...

Japán vagy Német autópárti vagy? Ha Japán miért, mikor jóval drágább bele az alkatrész? Nem a 20-25 éves Swiftekre gondolok. De pl egy dízel Corollaba jóval drágább egy kettőstömegű, mint egy A3asba.

Figyelt kérdés

#Hsgsgsg
2019. szept. 1. 17:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem motorokba is japán volt eddig kettő, egy R6-os Yamaha és gsxr 1000, azokkal sem volt semmi bajom.

Autóban eddig a második Hondámat hajtom, sportos, és gondmentesen használom.

Szerintem nem drágább az alkatrész csak egyiknél valamelyik drágább, míg a másiknál olcsóbb.

Közlekedésre elég ez a Honda, ha meg nagyon el lennék eresztve akkor jöhetne egy vadonatúj Type-R.

A német prémium trióhoz még az alacsonyabb osztályhoz is vastag zseb kell, hogy meglepetés nélkül lehessen használni, egy 3-as bmw szervizelése is százezres tételeket produkál még 10 évesen is, egy 5-ös pedig egyenesen horror kategória.

Jó autók lehetnek a maguk módján, biztos van aki szereti a németeket, de én élvezni szeretem az autót, és nem számolgatni hogy mit kéne előbb rendbe tenni, melyik a kisebb rossz.

Nekem sose volt közöm dízelhez, az maradjon a munkagépek eledele, szerintem egy autó benzinnel az igazi.

2019. szept. 5. 15:49
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Japán.

Megbízható, olcsóbb mint a német. Persze vannak kivételek, de úgy összességében olcsóbb és megbízhatóbb. Nekem ez a tapasztalat.

Most egy Mitsum van, előtte egy Hondám volt, volt közben néhány olasz és német cégesem. Utáltam mindet. Azt is, amit majdnem újonnan kaptam meg.

A következő autóm is japán lesz. Ahogy írták már előttem, ha karban van tartva, nincs vele gond.

2019. szept. 10. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!