Miért drágábbak sokkal a defekttűrő gumik a hagyományosnál? Te, melyiket vennéd?
Figyelt kérdés
2020. jan. 10. 16:37
2/6 Nyakasparasztgazda válasza:
Nekem nem kell ilyen varázslatos gumi...
3/6 anonim válasza:
Csak annyit tesz,hogy el tudsz vele cammogni a legközelebbi gumishoz...
4/6 Barnabas333 válasza:
Egyszerűbb venni egy fújó készletet, ha nincsen virsli gumid vagy pótkereked szerintem.
5/6 anonim válasza:
Mert defekttűrő. Több anyag kell bele, hogy az oldalfala elbírja az autó tömegét levegőnyomás nélkül is, amíg elgurulsz vele a legközelebbi gumishoz. Nekem logikusnak tűnik, hogy emiatt drágább.
Soha nem éreztem késztetést, hogy ilyen gumit vegyek. Igaz, lekopogom, de még defektem sem volt soha.
Volt erősített oldalfalú gumim. Nekem azért nem volt szimpatikus, mert alacsony sebességnél kb 20-60km/h között iszonyatosan dübörgött tőle az egész autó. Mikor eljött az őszi kerékátszerelés ideje, egy megváltás volt a téli gumi, szinte hangtalanul siklott vele az autó.
6/6 anonim válasza:
HA van normális pótkerék akkor felesleges és drága is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!