Citroen c3 horpadás - oszlopnak menés, mennyibe fáj a javítása?
Ma sikeresen nekifordultam a parkolóban lévő k*va oszlopnak. (sötét volt és nem láttam rendesen...) Mire eljutok a szerelőhöz, eltelik még pár nap és halál ideges vagyok, úgyhogy gondoltam megkérdezem a véleményeteket, hogy szerintetek egy ilyen horpadás mennyibe fog kerülni? Ajtót sem lehet kinyitni miatta, mert beakad.
[link] (pont) eu/view.php?filename=50482196595_1465666446920.jpg
Hát èn inkább 90-100 ra tippelek, sárvédő cserés, a sérült elem cserés, és ha az ajtót nem lehet nyitni, akkor van ott némi deformáció is
Márkaszervíz 250k
"Márkaszervíz"
le ne írd ezt a szót még 1x... :)
Ha az ajtó nem sérült max 50-60k.
Nno. 100 körülire mondták. Majd hívnak a szerelők, teljesen ki kell cserélni ezt a részt. Autóbontóban nincs ilyen darab, meg nem is ajánlják, a forgalmit lefénymásolták, az alapján megnézik, mennyiért lehet beszerezni + munkadíj, csiszolás, festés stb... Lehet csak 80, lehet 110. Majd eldől.
K*va oszlop. K*va én.
Sajnálom hogy ki kell cserélni :( Az enyémet meg lehetett menteni, amúgy az én autómon pont ez az egy elem nem cserélhető. Nekem bontott biztos nem kéne, ha muszáj kicserélni akkor mindenképp új elem.
13. vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!