Menyibe kerül ennek a sérülésnek a javítása?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek ezen a 2007-es Peugeot 207-en ez a bevásárló kocsi által okozót nagyon kicsi horpadás javítása kb. menyibe kerülhet.
Kép:
08 szürke színkódú a kocsi.
Előre is köszönöm a válaszokat!
#horpadás #festék sérülés
2019. aug. 16. 18:58
1/8 anonim válasza:
Hát nem tudnám megmondani, teljes mértékben mester ember függő.
Van olyan is aki 15 ezerét megcsinálja fényezéssel együtt, de olyan is akad aki 25000 ezret sem szégyell elkérni érte.
2/8 anonim válasza:
Ki lehet huppantani egy tapacs eszközzel . Az nem lesz egy vagyon .
3/8 Nyakasparasztgazda válasza:
Inkább a 25 tol felfelé a festés, mert szétszedés, összerakas, kis kalapálás vagy kihuzas(lakatos) +festes
Ezt "tapancsos" kihuzo nem húzza ki
Esetleg a jegkar javító aki belülről nyomkodja ki, de azt nem tudom mibe kerül
(van közöm a szakmához, nem neten gugliztam)
4/8 anonim válasza:
Ilyen kis területtel szerintem nem éri meg szórakozni, oda még a gitt is jó lenne, persze ha van aki szépen megcsinálja. Erre a részre max 1-1,5dl festék kell amit ha 1500Ft al számolunk akkor nem több 3000Ft nál(+ba kell még edző, illetve lakk is),+a gittanyag és a munka. Szerintem egy Deák is elég lesz.
5/8 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősöm tolta vissza a bevásárló kocsit, de nem csatolta bele a másikba, és így kigurult mert lejtős a placc. Nagyon lassan gurult neki az autónak, és nekem is és neki is gyanús hogy ez a sérülés nem a bevásárló kocsi miatt keletkezet, hanem már ott volt ,de a tulaj azt mondta hogy az miatt. Környékbeli a hölgy akié a kocsi és azt mondta a férjének majd megmutatja a sérülés és mond majd egy árat. Semmi papírt nem írtak és fényképet se csináltak a sérülésről amikkor keletkezet, én fényképeztem le a sérülést 2 nappal utána. Én azt mondta ismerősömnek hogy adjon neki 15 ezret max.
2019. aug. 16. 21:53
6/8 anonim válasza:
Lehetséges hogy nem a kocsi miatt volt, mert van benne egy törés, szerintem még a biztosító is elküldené őket a p1csába :D
8/8 A kérdező kommentje:
Amikor megláttam a sérülést én is úgy gondoltam hogy az ismerősömet csak leakarják húzni. Tele volt a kocsi sérüléssel és szerintem a tulaj csak rámutatott az egyikre, hogy ezt a bevásárlókocsi csinálta.
2019. aug. 17. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!