Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem tudom eladni az...

Miért nem tudom eladni az autóm, pedog ár alatt kínálom?

Figyelt kérdés
Reális, korrekt áron miért nem lehet eladni a ai világban egy nyamvadt használt autót? 1 000 000 forint az átlagos ára, de én 850-ért is eladnám, mégse érdeklődik senki. Pedig már kinéztem a másikat. De hogy vegyem így meg? 100 ezret kérek, akkor se veszik meg?
2020. jan. 7. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Én adok érte 100-at. Írj privátot, ha komolyan gondolod!
2020. jan. 7. 19:22
 2/8 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
82%
Sokan atugorjak az első pár legolcsóbb hirdetést....mert annak úgyis baja van....
2020. jan. 7. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Mert valszeg nem ér annyit, ez már csak ilyen a piac árazza.
2020. jan. 7. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:
32%

milyen autó ez konkrétan?

valószínű túlárazottan hírdeted

2020. jan. 7. 19:47
 5/8 anonim ***** válasza:
32%
Gondolom nem mered ide feltenni mert szétcincálnak...
2020. jan. 7. 19:55
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Ha megmutatnád a hirdetést vagy több írnál akkor tudnánk mondani valamit,így nehéz lesz
2020. jan. 7. 21:50
 7/8 anonim ***** válasza:
87%

Tény hogy ami jó áron van azt általában gyorsan megveszik.

Tehát a lehetőségek:

1. Nem jó áron van, legfeljebb te gondolod úgy. Mondjuk rossz az összehasonlításod, a tied fapados és full extráshoz hasonlítsd. Vagy sorozat végi nyolc évvel fiatalabb példány árához hasonlítod a te első szériás darabodat.

2. Valamilyen kulcs extra hiányzik ami nélkül már nem lehet autót eladni. Pl. klíma.

3. Valami furcsa, különleges, megosztó tulajdonsága van a te példányodnak, ami egyébként nem a típus jellemzője. Pl. rózsaszín fényezés.

4. Valamilyen utólagos módosítás elriasztja a vevőket. Pl. sufnituning.

5. Sérült volt és a piac tele van sérülésmentes példányokkal.

6. Ha minden klappol, akkor rossz a hirdetés. Pl. Előnytelenek a képek, hiányos vagy rossz a leírás.

7. Rossz helyen hirdeted. Pl. ha valami különlegesebb autó, azt a hahu mellett érdemes márkaklubokban, fórumokon is megfuttatni.

Soroljam még?

Linkeld a hirdetést, és megmondjuk mi vele a gond.

2020. jan. 8. 04:19
 8/8 anonim ***** válasza:
74%

Vannak járatos ( keresett ) termékek és amik eladhatatlanok.

Volt eladhatatlan autóm. Egy vidéki márkakereskedőre tudtam rásózni úgy,

hogy vettem tőle ugyan olyan márkájú újat. Bezúzattam vola jobban járok, mint egy hasonló trágyadombbal. Fél év múlva arra jártam, még az udvarán állt.

Megkérdezel néhány kereskedőt eladható-e? Amennyiben igen, mennyiért? Ha azt mondják nem, leadod bontóba vagy jársz vele még addig amíg fel nem bukkan egy vevő.

2020. jan. 8. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!