Mennyi idő alatt lehet kb eladni 1 jó állapotú Suzukit?
Figyelt kérdés
Van egy 2000es 1,0 5ajtós Suzukink,ami kivételesen szép állapotba van 142000kmes,igazi megbecsült,garázsban tartott autó. 350000ftért szeretném eladni. 2 hete fölraktam több helyre az interneten,de még senki nem érdeklődött. Ennyire nincs igény egy valóban jó állapotú autóra. Inkább 200-ért vesznek ütött-kopott rozsdafészket?2020. jan. 3. 14:28
1/9 anonim válasza:
Várjál még vele, egyébként meg 20 éves autó , biztos hogy nem fognak tolongani érte.
2/9 Nyakasparasztgazda válasza:
Mindennek megjön a gazdája csak ki kell várni...
3/9 anonim válasza:
Basszus ha 1 hónapja szólsz,kellett volna.
Városba mászkálós,2.kocsinak...
Mosmá vettem egy matizt ugyanennyiért
4/9 anonim válasza:
Háááthhhh 340-ért tedd ki. Próbáld ki. Lényeg, ha olcsó autót keres valaki számok összege ha páratlan jobban megmozgatja az wmberek érdeklődését.
5/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire gyorsan akarod eladni! Ha gyorsan, akkor vidd le az árát egy kilóval és talán elviszik.
Ha ráérsz, akkor havonta engedj egy tízest az árból és majd kiderül, hogy mikor éri el az árát.
6/9 anonim válasza:
60000db Suzuki van, és igen 200akért akarnak Suzukikat venni és inkább az 1.3-ast keresik
7/9 anonim válasza:
Én nem rég adtam el a suzukimat hasonló paraméterekkel. Full fel volt újítva, mert nyáron külföldre mentünk vele és nem akartam problémát. 250ezer - re raktam fel és hetente lejjebb vittem az árát. Végül 120 ezer forintért ment el. Szerintem az alufelni és a gumi plusz a pioneer lejátszó többet ért benne.
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!