Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó vásárlás előtt vagyok....

Autó vásárlás előtt vagyok. Egy magyar lejárt okmányú autót néztem ki magamnak Kb menyibe kerül a okmány fel újítás + az én nevemre íratás?

Figyelt kérdés

1965KG 4000m3 157KW 213LE évjárat:2005/07 benzines 4 személyes

Bónusz aki ki találja ez milyen kocsi az kap egy pacsit ;D

2020. jan. 5. 20:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ml 430 v8 átírás 149.000+eredetvizsga 20.000
2020. jan. 5. 21:11
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Manuális váltóval nagyon para...
2020. jan. 5. 21:15
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
Neked is járt volna a pacsi, ha bepötyögöd a kalkulátorba az adatokat, nem itt fárasztod a jónépet.
2020. jan. 6. 07:26
 14/16 anonim ***** válasza:
89%

Énis egyből Mustangra gondoltam.

2019 elején akartam én is autót venni (vettem is, csak nem ilyet). Ezekbe nagyon bele voltam szerelmesedve. Én se akartam V8-cat, elég lett volna a V6. Aztán lebeszéltem magam arról is. Sokat fogyaszt. Amivel nem lenne baj, mert élményautó. De mellé nem párosul nagyon teljesítmény. 4000 cc-hez, meg tizenakárhány (13 mondjuk ha nem nyomod) literes fogyasztáshoz egy 7 másodperc feletti 0-100 szerintem elég gyenge. Hasonlítás képp, egy mai Skoda Superb is tud ennyit, és marha hülyén néz ki, amikor ordít a 4000 V6 baljósló Mustang, de melletted meg jön a Skoda családapukával, meg 2 gyerekkel, és nemtudják miért izzadsz :D. Jelenlegi 1.8 turbó benzines autóm tud 7 másodperc alatti gyorsulást 204 lóerővel, feleannyi fogyasztással.

Ami a költségeket illeti, névre írás, eredetvizsga, anyámkínja szerintem 200 felett van.

Kötelező biztosítás se 30 ezer egy évre, mondjuk nem tudom hány éves vagy. Mellé meg fogyaszt tizen akárhány litert.

Kérdés mennyire kell még európaivá alakítgarni. (lámpák, indexek, ködlámpa, megmég kitudja mi)

Gumikat is elég jól eszegeti hátul.

Úgyhogy ez mindent egybenézve, nem spórolós autó egyébként.

Elsődleges / rohangálós autónak nem venném.

Szóval alapból énis szeretem a Mustangot, mert jó dolog. Nem az irigység miatt "hordom le", értsd következő autónak énis Mustangot szeretnék. De én ezta V6 dolgot hanyagolnám. Ha ilyet akarsz, akkor vagy ebből egy V8, vagy ha az már számodra vállalhatatlanul sokat fogyaszt, akkor dobj hozzá még 1,5-2 milliót, és vegyél Faceliftet V6-tal. Az már 6,2 körül futja a 100-at, aztán tud 10 l körüli fogyasztást.

De ha te nem így gondolkodsz mint én (nem számít az erő, meg a fogyasztás), akkor hajrá, mert szép autók. Szerintem a konkrét linkelt zöld példány 4 millióba megáll.

És egyébként úgy cakkummpakk elég megbízható autók állítólag.

2020. jan. 6. 13:38
 15/16 anonim ***** válasza:
79%
Egyébként azt nézte bárki is, hogy a linkelt Mustang elől kevésbé, hátul jobban, de valószínűleg meg volt törve?
2020. jan. 6. 13:45
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Valakinek az nem számít. Ha normálisan, igazolhatóan, szakszerűen lett javítva, és nem 3 autóból építettek 1-et akkor nem aggódnék rajta én se. Pláne Mustangoknál. Kevés a törésmentes, hidd el :D

Egyik munkatársamnak van ugyan ilyen korabeli mint a képen, csak neki GT van. 3 hónap után kerítésbe hajtott városban, fél ele eltűnt a kocsinak. 3,5 millás kocsit 2,5-ért csináltatta meg.

Szóval ja. Egy embert ismerek akinek van, az is törve volt. Nemis kicsit.

2020. jan. 7. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!