Nagy lépés lenne ez az autóvásárlás?
Jelenleg van egy E46-os BMW-m. Már összejött a pénz a váltásra, csak nem tudom, hogy melyiket vegyem. 5-öst szeretnék az biztos, csak nem tudom, hogy az E60-as, vagy az F10-es sorozatot válasszam.
Szerintetek nagy ugrás lenne E46-ból F10-be? Az bő tív év, de olyat is hallottam már, hogy az E60-at kár lenne kihagyni, a tulajok annyira szeretik vezetni pl.
Ez valóban igaz, valakinek van tapasztalata ezekkel a típusokkal kapcsolatban?
azt mi honnan tudjuk?
ha hobbi, ami nyilván az, akkor csináld
ha racionálisan gondolkozol és a pénztárcát nézed, akkor kerülöd az összes bmw-t, mert kvázi a középkategóriás autók tudják mindezt, olcsóbban, kisebb fenntartási költséggel
5-ös te egy barom vagy😂Ültél te már e60-ban vagy eggyálltalán bmw-ben? Azt az érzést semmi nem tudja megadni... max egy audi vagy egy merci, de azok se, mert azok más stílusban tudják azt a minőséget nyújtani...
Amúgy kedves kérdező én f10-et vennék... Persze, ha fenn tudod tartani. E46 után mindkettő egy pénznyelő lesz, én is e46-ból ültem e60-ba és szerintem egy év alatt ráköltöttem annyit, mint amennyit az e46-ra hét év alatt...
Nagy lépés lenne...
Keress BMW fórumot ott megmondják a tutit
Igen. Ültem sok bmw-ben és audiban. 5-szörös árért kapsz 10 %-al többet, mint egy középkategóriás autó maximum, vagy még annyit sem.
A beltér ugyanúgy hitvány, és zörög, minden tönkremegy rajta, de legalább be van vonva mállós bőrrel. A suzukim és az opelom nem zörög és semmi bajuk.
Ezt a fajta nyugodtságot, hogy biztosan nem rohad le az út szélén és biztosan nem viszi el az autó a komplett jövedelmedet egyik napról a másikra és biztosan nem fog hónapokig állni az autó, nem baj ha nekicsukják az ajtó a parkolóban, egy ilyet csak egy olcsó, használt maximum középkategóriás autó adhat meg. És képzeld el, szinte minden benne van már a középkategóriás autókban, ami a prémiumokban, szinte kivétel nélkül.
AMúgy bmw-ben én nem éreztem semmi elképesztőt, így nem igazán értem, miről beszélsz. Jó szép-szép, de ez csökkenti a napi használati értékét, nekem meg az a fontos.
De baromozás helyett akár ki is fejthetnéd, hogy mi is az az érzés, amit éreznem kéne? Komolyan nem tudom, de az bizonyos, hogy rengeteg tulaj szidja az e60-at, és az f10es tulajok fele is szidja a gépet, zörög nyikorog a belseje ami eléggé vicc, tekintve, hogy 2010ben megjelent típusról van szó, a legújabb x5-ben már a tesztautóban nem működnek a funkciók, én inkább így képzelek el egy rakat xar autót. Nyugodtan utánaolvashatsz a speedtest-en, vagy a népítéleten.
Valahogy így néz ki nálam egy értelmes komment, és nem úgy, hogy te "barom"... amivel az ember csak magát minősíti.
#8 a legújabb X5-ös dolog az nem teljesen igaz, egyik ismerősömnek van, egyáltalán nincs vele semmi baj. Jó, 100 autóbol 1-2-ben előfordulhat valami hiba, mint minden más márkánál is.
Például egyik ismerősömet a pár hónapos, "kitűnő állapotú" Octavia-ja ölte meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!