Nagy lépés lenne ez az autóvásárlás?
Jelenleg van egy E46-os BMW-m. Már összejött a pénz a váltásra, csak nem tudom, hogy melyiket vegyem. 5-öst szeretnék az biztos, csak nem tudom, hogy az E60-as, vagy az F10-es sorozatot válasszam.
Szerintetek nagy ugrás lenne E46-ból F10-be? Az bő tív év, de olyat is hallottam már, hogy az E60-at kár lenne kihagyni, a tulajok annyira szeretik vezetni pl.
Ez valóban igaz, valakinek van tapasztalata ezekkel a típusokkal kapcsolatban?
értem, én erre válaszoltam azt, hogy:
"hát kinek mi, de szerintem sem ad annyi vezetési élményt más autó, mint a német autók."
Az f10ből és az e60asból is bármelyik erősebb motorral szereltet megeszi reggelire egy civic ami az élményt illeti, tekintve ezek nehéz szedánok, olyan vezetni őket, mint a nehéz szedánokat, nem is értem teljesen ezt a nagy élményezést, na mindegy. Technikailag meg ami ezekbe benne van, az benne van már egy dacia dusterbe is
https://www.youtube.com/watch?v=RPyvgj1kszo
Egyébként csak érdekességképpen, egy új extrásabb F10es árából kijönne egy vadonat új civic Type R 2 DB full extrás dusterrel együtt
Egyébként ha nem lennének az ilyen fanatikus hívek, mint te, már rég csődbe mentek volna, legalábbis ez a horror árazás nem működne, mert már rég nem az a minőség, mint régen, mondjuk az e34-ekkel is van bőven szopás, de az újak sokkal rosszabbak, sokkal költségesebbek, és már pár évesen is horribilis összegeket kell rájuk költeni
Értem, hát kinek mi, én tuti maradok a márkánál.
Esetleg az adott típus tulajai, vélemény?
6-osnak üzenném:
Mi az hogy ült e már E60-ban? Úgy beszélsz, mintha valami 70 milliós gép lenne, amiből 5db van az országban. Meg hogy azt az élményt semmi nem tudja visszaadni. Milyen élményt??? :D Hát mer az e60 az maga az élményautó tényleg :D. Főleg egy 520d meg 525d a maga észveszejtő gyorsulásával. Egy M5 azt mondom élvezetes. De hogy úgy alapjában véve egy 5-ös BMW az nem ad semmilyen élményt, azt garantálom. Csendben, kényelmesen (némelyikkel dinamikusan) suhansz az autópályán és ennyi. Erre van kitalálva.
De ma már ezeknek 0 presztízse van. Bárki tud ilyet venni. És meg is lehet nézni az ilyen autót vezetők nagyrészét... 0 IQ, kevés pénzből akarunk rohadt nagyot villantani merháát bömöös van heee, belső sávba születik, 180-nál villogás, stb... Utána 5 ezerért tankolok, meg okosba kiütöm a hibakódot. Manapság erről szólnak ezek az autók 90%-ban. Tisztelet a kivétel maradék 10%-nak.
Szóval ez az E60 ez...Én hanyagolnám, az biztos.
Királykodni veszik olyan emberek, akik tehetősnek akarnak tűnni, de valójában sehol semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!