Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szoktatok még látni napjainkba...

Szoktatok még látni napjainkban rotációs kapából átalakított kistraktort az utakon?

Figyelt kérdés
12 ezres kisvárosban élek vidéken, érezhetően megnőtt az autósforgalom, de meg nem tudnám mondani hány évvel ezelőtt láttam utoljára ilyet közlekedni, most eszembe jutott, tényleg megritkultak, vagy inkább csak nagyon külterületeken, falukban megy még vele aki használ ilyet?
2020. jan. 4. 17:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Gyárilag voltak ezek ilyenek leginkább, hajtott kerekekkel, egytengelyes kivitelben. Nekem is van egy ilyen gép, de kocsi nincs utána. Amúgy nem igazán lehet már látni ilyesmit.
2020. jan. 4. 19:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Itt faluban - 400 fős - van kettő is, egyik simán egy kapálógép kerekekkel és utánfutó mögötte, meg van egy másik ami épített, azon valamilyen motorkerékpár motorja van, meg jó nagy áttétel stb.
2020. jan. 4. 20:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

nekünk volt.... olyanokat csapattam vele mint állat :D

én egy 1200 fős faluban élek, itt azért van néhány, de tényleg elfogytak.

Régebben kötelékben vonultak reggel a szőlőhegy felé, este meg vissza - na akkor már nem annyira egyenesen.

Most már, hogy az öregek kihaltak és a szőlőhegyen nem lehet kinthagyni semmit mert ellopnak mindent, inkább mindenki visszavett a nagy mezőgazd munkákból és csak max otthon a kiskertben ültetnek néhány növényt.

Egy két elvetemült állat van már csak azok is inkább csak kedvtelésből csapatnak vele a kocsmáig meg haza.

A pálinkafőzőbe a Toyota Hiluxxal mennek, misére meg a Suzuki S-Crossal viszik a mamát. Gázpalackért pedig csakis camping biciklivel!

2020. jan. 4. 21:16
 14/15 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
49%
Nekem van...
2020. jan. 5. 09:38
 15/15 nemcso ***** válasza:
49%
Környezetmben is van 3 darab belőle. Határba járni, dolgozni, behordani dolgokat kis gazdálkodóknak megéri, szvsz. (Gárdony)
2020. jan. 5. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!