Hogyha nem a német konszernek közül kéne választani, de olyan autót szeretnél venni amin az ember szívesen pihentetné szemeit, milyen autó lenne?
Figyelt kérdés
Legutóbb megfogalmazódott bennem, hogy új autót szeretnék venni, eddig Audi A6 C7em volt 3.0 V6, de most kiszeretnék szakadni a németből, Jaguar XFet és XJ-t néztem, de most legutóbb nagyon megtetszett a Toyota GT86 is, teljes zűrben vagyok és nem tudom eldönteni, hogy pontosan mi tetszik, néztem Mercedes CLA-t is, de ugye most a németből kiszeretnék szakadni, ennek ellenére nagyon sokan beszélnének rá a CLA-ra is2020. jan. 4. 14:49
11/16 anonim válasza:
Volvo.
Nekem a régi 740-es, 760-as tetszik igazán (akkor voltam gyerek :DDD).
12/16 anonim válasza:
GT86-ot leszámítva mindegyik felsorolt instant szopóroller.
13/16 anonim válasza:
Olyant veszel amilyet akarsz. Nekem az e39 jött be formára. És igen vissza nézek rá ha a parkolóban hagyom 😍
14/16 A kérdező kommentje:
Igen, csak ez a probléma, hogy nem tudom mit szeretnék, de mint azt már említettem, a német körön kívül nézelődök, puszta kíváncsiságból egyébként, a CLA miért betegágy? A Bentley egyebként nagyon szép, de a 6.0 benzint sokallom, sehol nem tudnám kihasználni, irigyemnek, nem, ez nem a méregetésről szól, azt a diplomáimmal és a doktori disszertációmmal teszem, egyszerűen egy autót szeretnék venni :) Daciás kommentelőnek, pedig annyit, hogy rendben, nekem nagyon nem tetszik :)
2020. jan. 5. 13:39
15/16 anonim válasza:
Nekem mondjuk egy plymuth barracuda tetszene, tudom az már nagyon nem új
16/16 anonim válasza:
Remélem, Cadillac CTS-V lett belőle…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!