Kuplung benyomva és 1-esben vagy pedálok felengedve és üresben szokás lámpánál várakozni manuális váltós autóval?
Figyelt kérdés
2020. jan. 2. 22:12
1/5 Nyakasparasztgazda válasza:
Üres, mint a sörös hűtő nyáron...
2/5 anonim válasza:
én úgy tanultam, hogy üres, fék a lábon - akarom mondani láb a féken, a bal láb a padlón.
4/5 anonim válasza:
Ha nem akarod idő előtt tönkretenni a kuplungban a kinyomócsapágyat, akkor üresben.
5/5 anonim válasza:
Üresben. Kivéve ha ismerem a helyet, és már villog keresztben a zebrás zöld, és tudom hogy a mi irányunk jön.
Vagy akkor sem, ha valami sietős hülyegyerek egy más irányba menő sávból szemlátomást elém akar vágni amint a sárga kivillan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!