Használt autó vásárlása esetén kereskedőnél szokás vagy lehet alkudni?
Ésszerű keretek között lehet alkudni. Bár egy 2 milliós autóba nehéz belekötni.
Ha csak nem valami sportkocsi
Mindenképp. Ezért jó ha értesz hozzá. Mert normálisabb kereskedő azért leírja a hibáit de ha értesz hozzá akkor tudod mondani, hogy ezek meg ezek is hibák rajta, ennyibe kerülne a javítása így 1,9 milliót adnál érte reálisan.
Nyugi ésszerű alkut szoktak engedni, mert neki is az a jó ha fixen elviszi valaki minthogy esetleg még hirdesse 2 hónapot 50-100 ezer Ft plusszért.
Én Skoda Roomstert vettem 1.9 helyett 5 évesen 1.7-ért. Papírok alapján látszott, hogy már pont kéne cserélni a vezérlést is, kuplung már elég magasan fogott. Gumik is kettő nyári kettő téli volt hozzá. Számolgattam fejben, mondom kb 200 ezer Ft mire nagyjából rendben lesz a kocsi és sikerült megdumálni a kereskedővel, hogy akkor elviszem annyiért. Amúgy sem egy keresett modell. 4 éve megvan hiba nélkül, kuplung, vezérlés, olaj meg szűrők lett cserélve rögtön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!