Családi autónak melyik a jobb választás?
Egy új dácsia logan
vagy egy 20 éves félprémium mondjuk egy passat,3-mas bmw,vagy a4-es audi+ a maradék pénzt rákölteni?
Ti melyiket választanátok?Én nem tudok dönteni...Esetleg létezik köztes megoldás?Vagy nem is kell ezektől az öregebb kocsiktól félni annyira?Ti mit gondoltok?A válaszokat köszönöm...
Megpakolva* mentünk vele autópályán is többször...
Amúgy meg menj el kereskedőkhöz, aztán nézegesd meg az autókat, lehetőleg vezesd is őket, az többet jelent mint amit mi itt le tudunk írni.
Ha Daciát vennék, csak Daster-t vennék, az biztos!
Még olyannal nem beszéltem, aki ne lett volna vele megelégedve és még a németországi ismerősök is ezt vették meg, magas, tágas, jó motorok, tulajdonképpen Renault és az újak kinézete is nagyon jó!
".Kia-t nem veszek,mert fateromnak van egy sportage és arra is rákölti az életét,mindig van valami baja,és én speciel a minőségétől se hugyozom össze magam..."
A világért se akarlak rábeszélni a Ceedre, de az egy közismerten megbízható típus a Kiától. Lehet hogy apád kifogott egy selejt példányt, de ez olyan, mint ahogy az Opel Ecotecjétől feláll a szerelők hátán a szőr. Így rossz konstrukció, úgy eszi az olajat, mégis a legtöbb ezekből az ecotecekből szaladgál a magyar utakon, nekem is ilyen van, láncos vezérléssel és 30ezer km alatt egyszer hagyott cserben, amikor az akksi letérdelt.
A 20 éves kisluxusokkal az a gond, hogy nehéz kifogni igazán jó állapotú példányt. Amikor pedig ez-az kikönyököl rajta, mélyen a bukszába kell nyúlni, mert ezek nem népautók.
A nagyokosok azt állítják, hogy a nyerő a 2005 előtti szívóbenzines német vagy japán technika. Utána fokozatosan romlott a minőség, kibocsátást csökkentettek a spórolás mellett. Ezekből érdemes kifogni egy ragyamentest, azzal el lehet karcolgatni addig, amíg nem bizonyítanak ezek a modern spórolós technológiák. Talán ezek közül is kihullik a férgese, akkor látható lesz, mit érdemes megvenni.Pont ezért nem veszek én sem új autót, inkább rendezgetem arégiket.
Már annak idején Henry Ford is azt mondta:
„A legjobb autó az új autó”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!