Milyen autót vegyek?
Jelenleg egy 2017-es 318i sedan bmw-t használok. Szeretném tavasszal lecserélni, azonban dilemmába vagyok. Közben jön a baba is. Szeretnék benzinesnél maradni, valamint cél, hogy a csomagtér az üveggel egybe nyíljon. Kombi sajnos kizárva! Így marad a hatchback(?) sedan jellegű csapott, esetleg SUV?!
2020-ban érkezik Insignia facelift. Újonnan szemezek vele, 20% flotta kedvezményem van rá. Kb 7,7-8 M-ért tudnám elhozni. Ami szintén tetszik, Mazda CX-30. 8 M-ért tudnám elhozni.
Alapvetően, amik támogatott flotta járművek nálunk: Opel, Audi, Volvo, Mercedes és néhány elektromos. Mazdát megoldanám valahogy.
A BMW-t kb 6,5-ért lehetne eladni, 8 M fölé nem szeretnék most menni, másra megy a tőke.
Flotta listát kb ki is lőhetem, mert magasak az árak. De térjünk el tőle. Mit nézzek?
Köszönöm az ötleteket
Miért nem jó a 2017-es BMW?
Kicsit furcsállom.
198 cm vagyok. Gyerek(ek)kel nem biztos, hogy el fogunk már férni.
Úgy gondoltam, hogy jobban el tudom adni 100k alatt service inclusive-val, mintha még tovább amortizálódna. Ez esetben pedig jobban pakolhatót néznék.
A gyerekkel/ gyerekekkel jàro cuccolas csak atmeneti...
Azt vedd amelyik jobban tetszik
Ha megszületik a gyerek, akkor még magasabb leszel? :)
Stretch limo esetleg?
Dehogy! (:
Jelenleg mögém alig fér be bárki is.
Tehát akkor a hátsó ülésen ülsz alapból?
Mekkora gyereket tervezel szülni ami nem fér be a kocsiba sehova máshova, és miért akarod mindenáron éppen magad mögé beszuszakolni?
Akkor adom el a jelenlegit, ha jó áron elmegy. Nem lét kérdés. A 6,5 átlagár a hirdetések alapján kialakított. De szerintem 7-et ér.
Mazda valóban nem egy hajó. Első sorban a csomagtér ajtaja szól mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!