Sziasztok! Tudom kicsit fura lehet, de tényleg nem tudom. Idáig csak olcsó autóim voltak (max 1 millió) Viszont kisfiúnk születik, így szeretnék egy komolyabb, biztonságos autót venni. Sajnos nagyon nem vagyok otthon autók terén. Nem ismerem a típushibákat, nem tudom melyek a kevésbé meghibásodó típusok. Ami a lényeg, hogy benzines legyen, 4 vagy 5 ajtós, ne legyen kombi és max 4 éves.
Ne az autóra költs 7 milliót Hanem a gYerekedre...
2019. dec. 26. 19:37
2/27 anonim válasza:
Egy gyerekkel gyakorlatilag egy Golf méretű autó is bőven elég kell legyen. Én pont Golf-ot vennék, ha már muszáj lenne gyereket nevelni. De kinek mi. Astra sem rossz választás, ahogy a Focus sem. Keleten meg ott a Civic és a Corolla
2019. dec. 26. 19:52
3/27 anonim válasza:
Nemértitek..
Nyílván a babakocsitámogatást veszi fel🤣
2019. dec. 26. 19:57
4/27 anonim válasza:
Pontozz le kishaver nyugodtan..🤣
2019. dec. 26. 20:38
5/27 A kérdező kommentje:
#4 Most komolyan, neked mi bajod van? 😃
2019. dec. 26. 20:40
6/27 anonim válasza:
Elárulok egy nagy titkot amit egy autógyár sem köt a vevők orrára: a drága autónak is pont ugyanannyi kereke van, mint az olcsónak, pont ugyanolyan irányokba kormányozható, s pont ugyanannyi idő alatt értek el vele a nagymamához, mint az olcsó autóval. Ha csak nem vert meg a jóisten hirtelen sok 10 millió forinttal és azért nem értesz az autókhoz, mert különösebben nem is érdekelnek, akkor felesleges pénzkidobás az öregebb autók után rögtön beülni egy drágába. Már csak azért is, mert a "komoly" autó kárpitját mondjuk nem szívesen keni össze az ember a strandon, havas időben vagy háziállattal. De tényleg, nézd meg milyen csomagtérborítások vannak a drága prémium autókban: abba egy vizes rongyot nem merne berakni az ember, nem hogy mondjuk egy szett gumit vagy más koszos tárgyat, s ez így van mondjuk már egy "középkategóriás" Opel Insigniában is, ami pedig amúgy simán megfelelne a leírásnak. Szóval mennél "komolyabb" egy autó annál haszontalanabb is a való életben, így én nem javaslom a teljes rendelkezésre álló keretösszeg elköltését. Ha jobban érzed magad attól, hogy kicsit drágább kocsit veszel akkor persze menj föntebb, de én így mondjuk a Fiat 500L, KIA Soul, Skoda Yeti, Peugeot 3008 és hasonszőrű autók világában nézelődnék 3-4 millió forint között. Ezek úgy az átlagos napi használathoz sokkal közelebb állnak, de mégsem divatterepjárók, nem is kombik, szóval kinézni meg irigyelni sem fogja senki.
2019. dec. 26. 20:42
7/27 anonim válasza:
Nálam 4-5 millió forint az a lélektani határ, ami fölötti összeget már nem kockáztatnék egy lutri használt autóért. Még ha 4 éves sem. Ennyi pénzből lehet hogy nem veszel újonnan prémium autót, de egy évekig garanciális, jó közepes felszereltségű alsó-középkategóriás autó már kijön. Típusból: Golf, Astra, Focus, Tipo, Auris, Corolla, i30, Ceed, stb. Én valami ilyet néznék.
2019. dec. 26. 20:53
8/27 anonim válasza:
"De tényleg, nézd meg milyen csomagtérborítások vannak a drága prémium autókban: abba egy vizes rongyot nem merne berakni az ember, nem hogy mondjuk egy szett gumit vagy más koszos tárgyat"
Ezt kapásból meg tudom cáfolni. A 14 éves kommersz autómba se dobnék be koszos vizes tárgyakat. Ott rúgnám valagba aki a koszos gumikat bedobálná a csomagtartómba. Pedig a borítás sima fekete szövet. De attól még hogy olcsóbb, idősebb autóm van, még nem vagyok igénytelen rá. Vigyázok rá, próbálom ennyi idősen is az eredeti gyári állapotát megőrizni. Persze ha valakinek munkaeszköze az autó, melós autója van, azt is megértem, ott muszáj.
2019. dec. 26. 21:00
9/27 anonim válasza:
Ennyiért szalonból egy Kia Ceed-et, 7 év garanciával
2019. dec. 26. 21:33
10/27 anonim válasza:
#6: Van akinek van igénye extrákra, kényelemre, jobb anyagokra stb stb... A mosodás meg vegyen Ducato-t a vizes rongyoknak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!