Milyen autót vegyek, ha mint az autókereskedők műsorban, egy elhanyagoltabb példányt magam raknám rendbe? De csak kisebb szerelések. Vételre szánok három kilót, a rendbehozásra szintén hármat. Maximum húsz éves korig. Opel Astra G?
Figyelt kérdés
2019. dec. 18. 10:30
1/6 anonim válasza:
Nézd meg a piacon, melyik autónál nagy a szórás, ami az árat illeti. És vegyél egy olyanból olcsóbbat, aminek nincs sok baja. A kutatómunkát ne nekünk kelljen elvégezni, jó?
2/6 D. Brasco válasza:
Azért ha megfigyeled abban a műsorban nem.3 kilós 1.2-es G astrákat állnak neki megcsinalni........ennyiert szerintem egyebkent astra sem lesz,vagy ha igen akkor arra nem 300-at kell költeni majd......már ha egyaltalan lesz értelme egy fillert is rakolteni
3/6 anonim válasza:
Bármennyiért veszel öreg autót, ha tényleg teljesen rendbe akarod rakni, valahol millió körül lesz a vége.
Ha olcsón vetten, többet kell beleborítani, ha drágábban, fél misi fölött, akkor az viszonylag kevesebbet fog kérni.
Ez a szám csak a húsz év körüli G-Astrára és kategóriatársaira vonatkozott.
4/6 A kérdező kommentje:
Igaz testvéreim! Valóban az Autókereskedőkkel ma már elszált a ló, de kezdetekben kettes golfot, meg Peugeot 205-öt raktak rendbe.
2019. dec. 18. 12:24
5/6 anonim válasza:
Első epizód 2003. Azért ne a műsorból indulj ki.
6/6 anonim válasza:
Nem tudom, kinek mondtad, de nem vagyok a testvéred. Továbbá a Peugeot 205 az egy GTI volt, a Golf szintén. Szóval nagyon nem az a liga, mint a sima kettes Golf, vagy a sima Peugeot 205...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!