Sziasztok! Autóvásárlás előtt állok én is. Szeretném leváltani 1.6-os Vectrámat egy erősebbre.Egyébként ez a kis Vectra csak azért jó mert nem fogyaszt sokat. Ugye ez most baj, mert drága a benzin és csak drágul. Konkrétan a kis Suzukis is elmegy mellettem. Mert én este jövök haza melóból És hát kicsit régen voltam fiatal(abb), (42F)de a versenyszellem bennem van 🙂 Úgyhogy kint nézegetemk autókat, mert kint van a testvérem és egy barátja, haza tudnák nekem hozni a kocsit ezt meg eladni. Szóval ha a lényegre térünk: 2000-2500€-ig kell autót vennem, ennyiből tudok. DE nem kell még egy 100lovas 💩talicska mint a Vectra. Egy minimum 150,170ló már elég (persze lehet több) 😀 Csak hát ezek kombináltban fogyasztanak 10 litert az meg rengeteg. Nézegettem drágábban, és ott pl. : Az Audi A4 2.0 TFSi motorral, 200lóerővel 7,5 literes fogyasztással. Tehát Majdnem ugyanannyi eszik mint az enyém 2x annyi powerral. de azok meg már nagyon drágák. Csak a benzinesek játszanak. De én kinéztem magamnak egy "sport" kombit. Egy ST220-as Ford Mondeo MK3-at. Ez mind szép és jó, árban is rendben van. A baj ott kezdődik hogy 11 liter kombináltban!! (akinek van tapasztalata róla az írja le mennyivel szaladgál) Azt hallottam hogy a BMW-nek a 2.2-es motorjai nagyon jók, ez igaz mert erősnés nyomatékos ám a fogyasztást egy 520i-hez (1998) 9.7-et ír. Kollégámnak egy egyszer volt ilyen motoros BMW-je, azt mondta nem evett annyit. Arra vagyok kiváncsi nektek mennyit fogyaszt (már akinek van). Tehát a végső kérdés: - Milyen autót vegyek 2500€-ig, benzineset, viszonylag erőset, kevés fogyasztással és családi autó legyen ha lehet (mint kétgyerekes apa)?- Mindenki válaszára számítok és várom őket minél hamarabb!
Hát kedves Kérdező, tehát összefoglalva 42 éves fejjel akarsz felcsapni boyracernek úgy, hogy a nyakadba akarsz venni egy 15-20 éves 200 lovas gépet, aminek nemhogy a fenntartására és a szervizére, de még a tankolására sincs pénzed.
Az eszem megáll, komolyan.
2019. dec. 28. 12:07
12/21 anonim válasza:
Ha az sincs meg hogy a lovakat etetni kell, akkor nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. :D
2019. dec. 28. 13:05
13/21 anonim válasza:
Miért bántjátok? Mind erre vágyunk. Olcsó, erős gépeket amik termelik a benzint. :D
2019. dec. 28. 13:31
14/21 anonim válasza:
200 lóerős A4 az életben nem fog neked vegyesben 7,5 liternél megállni, csak akkor ha még spórolósabban használod, mint a Vectra-t. Kis pénzből, alacsony fogyasztásért inkább nézz egy 131 lóerős dízel Passat-ot.
2019. dec. 28. 14:02
15/21 anonim válasza:
Vegyél villanyautót.
Majmot vennél, csak banánra nincs pénzed.
2019. dec. 28. 15:18
16/21 anonim válasza:
Kérdező!
Ebben a korban már nincs lehetőség felvételizni, az utcai-bohóc tanszékre.
2019. dec. 28. 15:29
17/21 anonim válasza:
Jajj vannak keveset fogyasztó 200 lovas benzinesek is :D
Csak nem kell őket beindítani :)
Amúgy tényleg nem értem hova nem elég 100 lóerő?
2019. dec. 28. 16:02
18/21 anonim válasza:
Én mondjuk nagyon szeretnék egy négykerék hajtású Fiat Pandát, négykerékhajtásút. Szeretem a kicsi autókat, keveset fogyaszt, de a méretéhez képest viszonylag dinamikus, egyszerű szerkezet, na meg cuki... :)
F
2019. dec. 28. 19:01
19/21 anonim válasza:
Sikerült elírnom.
Szóval nekem egy régi fajta (80'-as, 90'-es évek), négykerékhajtású Fiat Panda az (egyik) álomautóm. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!