Mi az abszolút tökéletes autó nekem?
Márka egyátalán nem érdekel, én tipikusan az vagyok, aki el akar jutni Aból Bbe a lehető legkevesebb gondal.
-Keret kb 2 millió kicsi fel, le mozgással.
-Fő cél: Napi 2x autópályán 20 km és Budapesten átszelni a dugókban. Nem mindennap használnám, de egy átlag nap így nézne ki.
-Nem célom 160nal BMWket gyalázni autópályán :)
-Nem kell nagy dolgokat szállítanom, van már egy nagy terepjáró a családban, ami minden ilyen igényt kielégítene.
-Fentarthatósága legyen lehetőleg nagyon olcsó, azaz kevés bezint fogyasszon, legyen megbízható és ha el romolna akkor legyen rengeteg ehez hasonló alkatrész, amit szimán olcsón megoldanak.
-Felszereltségre legyen átlagos, azaz legyen légkondi, meg normálisan működő központizárak meg ilyenek, hogy ne a legfapadosabb legyen. Tudom, már minden autót így gyártanak, de a keretembe használt autó lenne mindenképpen és ott még vannak ilyen csodák.
Miket tudnátok ajánlani?
Tudom olcsóbban is lehet kapni, csak a 2 millió inkább arra van, hogy egy kicsivel újabbat vegyek, amiben lehet egy picel több élet van még és még kevesebb hiba lehetőség, meg kevésbé van lelakva átlagban.
Amúgy a puntókat én is néztem, nekem is tetszik. Egyszer vezettem, egyet és tényleg aranyos kis autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!