Motor színmódosításnál milyen kötelezettségeim vannak?
Sziasztok,
Van egy szürke színű (A2) motorom. A forgalmiba bele van írva a színe és át szeretném matricáztatni feketére.
Ez mivel nem festés csak "ideiglenes" ugyanúgy át kell irtani a forgalmiba mintha át festetném?
Illetve ha friss műszaki van rá, itt mik a lépések? Új műszaki kell rá, vagy csak egy kiegészítés kell a forgalmiba?
Köszi szépen a segítséget.
"ideiglenes" színmódosítást nem ismer a jogszabály,ugyanaz a teendő mintha lefényeztetted volna.
Kormányablak--->időpontot kérsz--->bevezeted a forgalmiba.
A matrica sem ideiglenes.
Ez csak egy (a festéshez képest) olcsóbb megoldás a szín megváltoztatására.
És mivel a szín megváltozik...
Nem egészen úgy van ahogy írják mert nem a kormanyablakba kell menni hanem vagy nkh vagy műszaki állomás. Ugyanis ők adnak ki róla papírt hogy milyen szín kerüljön be a forgalmiba nem te mondod meg az okmányirodába.
amúgy bonyolúltabb kicsit, elég vegyesen van kezelve a motoroknál. Nyáron én átfestettem az enyémet akkor jártam ezeknek utána. Hát motoros csoportban elég sokféle motorokat mutattak hogy milyen szín szerepel a forgalmiban. Van akink a blokk színe volt döntő. (ez persze nyilván nem speedmotornál). Tavasszal én is lefutom majd szerintem ezt a kört.
Köszönöm!
Nem ilyen egyedi festés lesz, csak fekete karbon. Szóval a színt nem lesz nehez eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!